12 eylül 2010 türkiye abd basketbol final maçı

independence
mac saat 21:00 de yine ntv’de canli yayinda sinan erdem spor salonunda oynanacak.

bu maci kaybedebiliriz, cok onemli degil. $ahsen benim gozumde millilerimiz $u anda kesinlikle dunya $ampiyonu. yarinki maci kazansak da kaybetsek de millilerimiz kendi ulkemizde ama dunyanin gozu onunde resmen bir tarih yazdilar. yenersek turkiye’de yer yerinden oynar o ayri ama yenilirsek de kimsenin buna cok uzulecegini zannetmiyorum. her $ekilde tum turkiye millilerimizi ayakta selamlayacaklardir. bugunku macta yenilmi$ olsaydik bile durum degi$meyecekti eminim, yine tum turkiye millilerimizle gurur duyacaklardi.
peptid
durant’i nasıl tutacağımızın çok bir önemi yok, bence o atacağını yine atacaktır; sahadaki diğer dört oyuncuyu nasıl savunduğumuz bu maç için çok daha önemli olacaktır.
independence
ilk mola geldi ve diyebilirim ki dunku mactan daha kolay geciyor bu mac. $imdilik amerika 3 farkla onde, az once de biz onceydik.

kevin durant korkulacak bir adam, cok tutulamiyor, eline geceni 3 luk olarak atiyor. ona cok dikkat etmek lazim.
independence
ilk ceyrek 17-22 amerikanin leyhine sonuclandi.

millilerimiz yine yuksek bir performans gosteriyorlar ama kevin durant feci bir adam, onu tutmak cok kolay olmuyor. bir de hidayet turkoglu cok agresif, daha sakin olmasi lazim. $ampiyonluk macinda bu kadar sinir iyi degil.

dun de soylemi$tim yine soyluyorum, iki $eye dikkat edilmesi $art.

savunmamiz biraz zayif ve cok heyecanli oynuyoruz. finale gelmi$sin, tarih yazmi$sin, daha sogukkanli ol ve savunmani daha guclendir. bunlari da yapabilsek her halukarda mac bizim.
independence
amerika yeni bir mola aldi.

adamlar cok hizli ve cok guzel oynuyorlar. e adamlarin ata sporu sayilir basketbol. dunku kadar zor gecmeyecek bu mac demi$tim ama bok yemi$im, adamlar cok rahat oynuyorlar, dunkunden daha zor bir mac bizim icin.
independence
ilk yari sona erdi;

32 - 42 amerika galip $imdilik.

ispanyol hakemin orospu cocuklugu oyuncularimizin da moralini zedeledi, oyunda tempo du$tu, salonda tum kupa maclari boyunca kicini yirtan gaz verici sozde amigonun bile sesi kesildi, seyirciler suskun.

ikinci yaridan cok umutluyum zira daha onceki maclarda yazdigimi bu macta da yazacagim. gerek futbol gerekse basketbol anlaminda ikinci yarilarin, hatta son dakikalarin saniyelerin takimiyiz. dunku maci da son 4 saniye kala aldigimizi unutmamak lazim. fark 10 sayi ama rahatlikla kapatilabilir bir fark, yeterki moralleri yerinde olsun oyuncularin.
independence
seyircimiz ile ispanyol hakem bir olmu$lar, amerika’nin yaninda yer aliyorlar. turk seyircisi halen referandumun hezimeti icerisinde sanirim.
independence
3. ceyrek de 48 - 61 amerika’nin galibiyeti ile sona erdi. amerika son ceyrege 13 sayi onde girecek.

amerika oyunu iyice soguttu bu arada, tempoyu hepten du$urduler, ellerindeki farki cok iyi kullaniyorlar. 13 sayi kapanmayacak bir fark degil normalde ama kar$inizdaki takim amerika olunca i$in rengi degi$iyor haliyle.

bu yuzden bu macin bizim olmasi son ceyrek itibari ile cok guc gozukuyor.
independence
mac 64 - 81 amerika’nin galibiyeti ile sona erdi. mac sonucunda amerika dunya $ampiyonu, turkiye dunya ikincisi oldu.

dunya ikincisi oldu diyorum, cok ama cok buyuk bir ba$ari bu.

te$ekkurler 12 dev adam.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol