hükümetin imralı ile görüştüğü iddiası

independence
daha once bu konu ile alakali bir kac $ey yazmi$tim ama ayrica bir ba$lik acmami$tim, saman alevi misali sonup gidecek iddialar sandim ama nerde, buyudukce buyudu. e haliyle referandum oncesinde muhalefet eline bir koz gecirdi, her mitingde daldan dala kondurur bu iddialari artik.

cok itibar edilecek gibi gelmese de konuyu acmakta fayda var.

13 ağustos 2010 pkk nın ateşkes ilanı sonrasinda murat karayılan kandil dagindan bir aciklama yaparak "hukumet imrali ile 4 kere goru$tu, 4 unde de anla$ma saglandi ve o sebeple de ate$kes ilan edildi" turunde $eyler soyledi. bunun uzerine akp sitesinden bir aciklama yaparak iddialari sert bir dille yalanladi ancak muhalefet yetinmedi ve her mitingde bu konuyu gundeme ta$idi. muhalefetin bu kadar konuyu dallandirip budaklandirmasi sonucunda da ba$bakan "bunlar adice iftiralardir" $eklinde konu$tu.

akp yahut x bir hukumet, kim oldugu kimin ba$bakan oldugu onemli degil, eger gercekten bir teror orgutu ile masaya oturup anla$malar icerisinde yuzuyorsa bu bariz vatan hainligidir ve muhakkak bu ki$iler hangi makamlarda olurlarsa olsunlar tezelden yargilanmali ve cezalarini cekmelidirler. ne ba$bakandan hazederim ne de akp hukumetinden ancak boyle bir iddanin ciddi olmasi uzerinde cok durmuyorum, nihayetinde teroristler tarafindan ortaya atilan iddialar, ancak minicik de olsa bir gercek payi varsa sorumlulari muhakkak bu konunun hesabini ivedilikle vermeli.
independence
iddiadan cikmi$, ba$bakanin da kendi agzi ile itiraf ettigi durum.

daha beteri 13 $ehit haberinden sonra bile devlet yetkilileri imrali’ya gidip apo ile goru$mu$ler. tabi bu abdullah ocalan’in iddiasi, ne derece dogrudur bilinmez.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol