dostlar restaurant

independence
isminden killanma hemen, evet mahalle arasi esnaf lokantasi gibi bir isim tercih etmi$ler nedendir bilinmez ama oyle degil, gayet $ik bir yer. mecidiyekoy’de pazar sokaginin ba$inda bulunan eski $ark ocakba$i’nin yerine kurulmu$, bugun "mecidiyekoy sulu yemek" diye google da aratirken buldum, gittim iftar yaptim geldim, cok da memnun kaldim.

oncelikle sulu yemek ce$itlerinin envayisi mevcut ve son derece guzel gorunuyor, yani $ekilden tam not aldilar benden. lan $ekli bu da lezzeti nasil acaba diye du$unmeyin, lezzeti de $ekline nazaran ayni oranda ba$arili, tek eksi notum yemeklerin hicbirinde zerre tuz yok, muhtemelen yiyen kendi koysun diyedir.

iftar saatinin o yogunlugunda dahi servis hic aksamadi, corba da daha sonraki yemekler de salatasi da suyu da kili tuyu yunu hic beklemeksizin hemen masada belirdi, ozetle o kalabalikta dahi serviste hic aksama ya$anmadi.

garsonlardan sahiplerine ya da yetkililerine kadar hepsi guler yuzlu ve son derece nazik insanlar. caylari enfes, di$arida yemek icin de yerleri var ama onermem, tam cadde uzeri ve merdivenlerle inilen bir yer oldugu icin sakil bir goruntu olu$turabiliyor.

en buyuk eksiklikleri internet sitelerinin olmayi$i ama dilerseniz yemeksepetinden de sipari$ verebiliyorsunuz.

telefonla sipari$ vermek icin: 0212 217 99 17 - 18

yetkilisinin ismi sanirim bari$ti.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol