köşkeroğlu

independence
lezzeti hakkinda cidden super duyumlar aldigim, esas i$i tatlicilik olan ancak $ubelerinde kebapcilik da yapan tatlici mi kebapci mi net bilemedigim yer. karakoy’de varmi$ $ubesi ve daha bir kac yerde daha varmi$. iftar icin ozel monu de hazirlami$lar. eger soylendigi gibi yemekleri a$mi$ lezzette olan bir yerse, kendilerine hic yaki$mayan bir de internet siteleri var o halde. $oyle buyurun;

http://www.koskeroglu.com/
independence
lezzeti hakkinda cidden super duyumlarim vardi, gittim gordum yedim geldim duyumlarin abartildigina $ahit oldum.

hic mi di$arida yemek yemediniz arkada$im siz? ilk defa kar$iniza gelen bir yerde yediniz de orayi mi "super lan burasi" $eklinde nitelendirdiniz nedir?

oncelikle menudeki resimlerle gelen yemekler arasinda zerre benzerlik yok.

bir vali kebap soyledim, soylemez olaydim. resimde ye$illiklerle suslemi$ler boyle i$tah acici bir hale getimi$ler ama gelen yemekte ye$ilik adina bir tutam maydonoz ve bir adet biber vardi toplamda.

corbalari cay termoslarinda getirdiler yemin ederim. lan olabilir mi boyle bir $ey? iftar saati diye termoslarda corba getirdiler ve corba kaselerine boca ettiler, bu nasil servis? iftar cadiri cok daha luks? corba termosla geldi, yetmedi ka$ik hic gelmedi. lan corba getirdin de ka$ik nerde alo ka$ik?

of of.

yemeklerden sadece corbayi begendim, o da ac karnina ictigim icindir muhtemelen. misal salata geldi ama ne tuz ne limon ne yag var icerisinde. dedim herhalde kendimiz koyalim yagini tuzunu limonunu diye boyle yaptilar, tamam ama masada yag yok?

tatlilari eh i$te kivamindaydi, cayini cok begendim ama. evet koskoca restaurantin bir tek cayini begendim. ustelik antep usulu bir tane de lahmacun soylemi$tim o hic gelmedi zaten.

10 uzerinden 3 veriyorum, o da ramazan yuzu suyu hurmetine.

edit: ki$i ba$ina 50 lira hesap getirmekte uzerilerine yok ama. o hemen geliyor bak.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol