dünyanın en güzel vücutlu 100 kadını

independence
maxim dergisi tarafindan secilen 100 kadin. kime gore neye gore secmi$ler bilmem ama secmi$ler i$te. listede banu alkan’in olmamasi buyuk hayal kirikligi oldu $ahsim adina.

i$te o liste;

http://tinyurl.com/2chu4vq
independence
hayden panettiere’nin de bu listeye girmesi sonucunda hepten kapattim listeyi, guzel kadin gorme arzumu bir sureligine rafa kaldirdim. koskoca dunyada 100 kadin sececeksin ve icine de hayden panettiere’yi koyacaksin. lan hic mi kadin gormedin sen?
isyankarmuhabir
dunyanın her yerinde yayinlanan erkek dergilerinin bir numarali kurtaricisi. yolla hemen elemanlardan birini arsive baksin opaklardan bisey cikarmi, biride hemen otursun hür arsive baksin,traj mi dustu, daya hemen dunyanin en seksi/ dik goguslu/ en guzel popolu/ bilmem kac adet kızı diye bi calisma. hatta eger butce musaitse o ay hemen bir ek cikar o isimde kurtar trajı. yok traj da bir sorun yok ama 3-5 sayfalık bir is patladıysa, ara reklam departmanını, butun reklamlar gırılmıs mı, panik yapma, hemen doldur o sayfaları dunyanın en ..... kadınları diye, hah oldu. gel kapaga, sag koseye dogru bir spot gir hemensole parlak renkelerden oohh missss.
nede olsa dunyanın heryerinde sex sells

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol