hotel olivia

independence
bodrum / torba’da bulunan bir aile oteli.

aile oteli derken cidden oyle, bir kari koca i$letiyor oteli ve son derece sessiz sakin bir otel. zannedersin ki icerisinde hic mu$terisi yok, hemen hemen kimse ile kar$ila$madik otelde desem yeridir ama odalarin hepsi dolu. millet sabah cikiyor ciki$ o ciki$, gece gelip uyuyyor. bu sebeple de otel son derece sessiz, sadece uyumak icin giri$ ciki$lar var otele. fiyatlari oldukca uygun, iki ki$iye gecelik 100 lira odedim sabah kahvalti ve ak$am yemek dahil. havuzu var ama bir kiyisindan oteki kiyisina sicrayarak ayagim suya degmeksizin ula$abilirim, o derece kucuk, girmeye degmez, girmedik de zaten. sahibi gayet kulturlu ve konu$mayi bilen birisi, keyif adami bir nevi. ak$am yemeklerini alman asilli e$i yapiyor ama degme turk a$cilarindan daha guzel yemek yaptigini net olarak soyleyebilirim. bir domates corbasi yapiyor ki evlere $enlik.

sabah kahvaltilarinda ve ak$am yemeklerinde "of lan, kac ce$it bu yemekler?" $eklinde du$uncelere gark edecek bir zenginlik yok mutfaginda, kahvaltida minik bir menu, ak$am yemeginde de minik bir menu ama gayet yeterli geldi bana, zaten yemeklerle aram cok yok, yadsimadim o sebeple.

otelin cok buyuk bir eksi tarafi var, yazmayacaktim ama objektif olmak lazim. odada her gun temizlik yapiliyor sozde ama normal bir temizlik degil bu. sadece eger yerlerde kir falan varsa supuruluyor o kadar. cop dahi atilmiyor desem yeridir. havlular ve car$aflar 3 gunde bir degi$tiriliyor ki bu olacak $ey degil. ben o sicakta gunde 4 kere du$ aliyorum ve bunun anlami ayni havluyu 12 du$ boyunca kullanmak zorunda oldugumdur. bu durum cok da kabul edilebilir bir durum degil takdir edersiniz ki. temizlik ve hijyenden yana bu anlamda sikintiliydik ama ba$ka da bir sikinti ya$amadik. ozellikle sessizligi ve sakinligi cok ho$umuza gitti.

dur iki $ikayetimi daha dile getireyim.

1- servis 00:00 da sona eriyor kesinlikle. 00:00 dan sonra su bile bulamazsiniz. hani barda bir $eyler icip "lan hadi otelde de bir cila yapalim" derseniz yapamazsiniz ama bunu da cok yakininda bulunan ve 7/24 acik olan bir restaurantta halledebilirsiniz.

2- odalardaki televizyonlar allah’a en yakin yerde. yani yattiginiz yerden tv izlemek istiyorsaniz boyunda hafif bir kireclenmeyi goze alacaksiniz. televizyonlar resmen tavana sabitlenmi$ durumda.

en iyi tarafini da soylemeden gecmek olmaz azizim;

kaldigimiz odanin kapisini acar acmaz oyle bir terasla kar$ila$iyorsunuz ki, oyle manzaraya sahip bir terasim olsa kesinlikle alkolik olurdum. bodrum hepten ayaginizin altinda denizi ile birlikte. enfes bir terasi var.

boyle i$te.

dur telefon da vereyim;

0252 367 23 54 / 0252 367 10 56 / 0537 366 01 89

internet sitesi;

http://www.hoteloliviabodrum.com

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol