yanındaki hatunun dikkat çekmesini seven erkek

atacamadesert
"benim yanımdayken mini etek giyemezsin", "o topuklularla mı çıkacaksın sokağa", "saçların böyle biraz fazla iddialı olmamış mı" cümleleriyle kendine güvensizliğini belli ederken hatunun kendine güvenini de yerle bir etmeyi planlayan erkeğin tam tersi erkektir.

dikkat çekmekten kastımız pavyon kadınları gibi bir makyaj ya da travestiler gibi götünde mini etek giymek değildir. çünkü bazı kadınlar ne giyerlerse giysinler yanınızda dikkat çekeceklerdir. bu erkekler buna hazırlıklı olan erkeklerdir. kendilerine olan güvenleri tamdır.

diğer erkek tiplemeleri ise kendilerine olan güvensizliklerinin maço sarhoşluğu eşliğinde, gecenin sonunda kadının cüzdanını masanın altından isteyerek hesabı kendileri ödüyormuş gibi yapma olayını erkeklik sanarak kendilerini kandırmaya devam ederler.
rumuz pilis tiray egen
evet, bunu isteyen erkek biraz garip olur. ama bu uğurda sevgiliyi çirkinleştirmek kötü bi durumdur. şöyle yaklaşmak ve anlatmak lazım o erkeklere;

-evladım sen şimdi bu kadını severken beğenirken, daha fol yok yumurta yokken, bu kadın çekiciydi.. naparsan yap kadın çekici olucak salak herif, bence sen biraz daha kendine özen göster ki eşitlensin durum yada bırak bu iş burada bitsin.
+sen kimsin ki
-ben bir dostum, yengeyle alakam yok valla lan dur dur ahhhhhhh...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol