sarhoş erkekten faydalanmak

sipsi
sınırını bilmeden alkol almış erkek kişisinden fayda sağlama durumudur. sarhoş durumdayken kan akışını istediğiniz bölgeye yönlendirmek zor olacağı için bu faydalanma muhtemelen seksüel bir faydalanma olamayacaktır. peki nasıl faydalanabilirim diye soranlara yaratıcı olmalarını öneririm. kış mevsimiyse ve üşüyorsanız soba niyetine kullanın, ayaklarınız ağrıdıysa ortadan katlayıp ayaklarınızın altına alın, üzerindekileri çıkartın anatomi öğrenin...düşününce bulursunuz zaten bir şeyler...
atacamadesert
genelleme yapmadan söylüyorum, beraberce ve aynı miktarda içerken bir erkeğin sarhoşluk mertebesine eriştiği anda ayakta kalabilmiş kadın eve dönerken arabayı kullansa yeter. erkeğe yeterince ceza olur zati.
orqn
bir de sarhoşmuş gibi yapıp kendisinden faydalanmaya çalışan kadından faydalanan erkek vardır ki o en güzel, en yüce duyguların insanıdır.
atacamadesert
elimizde üfleme cihazı ile gezemeyeceğimize ve kimin ne kadar alkolden ne kadar etkileneceğini bilemeyeceğimize göre, fayda/zarar denklemini iyi kurmalı ve ona göre davranmalısınız.

yoksa hakikaten sarhoş bir adamla masada başbaşa kalakalınca değil hesabı ödetmek; garsonlara bahşişi bile siz dağıtmak zorunda kalabilirsiniz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol