22 haziran 2010 halkalı da askeri otobüste patlama

independence
yakla$ik 45 dakika once(7:35) civarinda halkalı’da askeri personel ta$iyan bir otobuste patlama oldu. ilk belirlemelere gore 3 ki$i hayatini kaybetti, cok sayida yarali varmi$. cok net olmayan bilgilere gore otobusun icerisinde bomba patlami$. $imdilik tum bilgiler bunlar.
independence
olen ki$ilerden 1 ki$inin askeri personel, 1 ki$inin ise askeri personelin cocugu oldugu soylenmekte. yarali sayisi 6 olarak veriliyor $imdilik.
independence
hayatini kaybedenlerin kimlikleri belli olmu$. patlamada iki asker $ehit oldu, bir de asker cocugu hayatini kaybetti. 6 yaralidan 2 sinin durumu agirmi$.
elma sekeriiii
artık ayan beyan ortadadır ki pkk azmı$tır. bir çocuğu bile bu sadist terörist ideoloji uğrunda öldürebiliyorlar.

çok/erken öten horozun ba$ını keserler... keserler di mi?
independence
yazik ki daha once de belirttigim agir yarali olan askerlerinden bir astsubay daha fazla azraile dayanamami$, $ehit olmu$. $ehit sayisi 4 e yukseldi, toplam can kaybi sayisi ise 5.
esrakesh
cnnin web sayfasında patlama ile ilgili haberin altındaki yorumları okuyunca dedim dünyaya hiç anlatamamışız derdimizi.

adamlar türkiye’yi canı istediğinde pkk’ya saldıran, nedensiz(!) yere onları hapse atan bir ülke olarak görürken, pkk ise özgürlüklerini kazanmak için sivillere değil sadece askerlere saldıran özgürlük savaşçıları onların nazarında.
independence
saldirida agir yaralanan bir uzman cavu$ daha bugun hayata gozlerini kapami$. boylelikle bu $erefsiz saldirida $ehit olan ki$i sayisi 6 ya yukseldi.
independence
saldirida agir yaralanan bir uzman cavu$ daha bugun hayata gozlerini kapami$. boylelikle bu $erefsiz saldirida $ehit olan ki$i sayisi 6 ya yukseldi.
independence
dun bu olay ile alakali bombayi yerle$tiren ve patlatan ki$i yakalandi diye son dakika haberleri gecmi$ti ekranlardan. oysa bu henuz dogrulanmi$ netle$mi$ bir bilgi degilmi$. zanlinin sorgusu halen surmekteymi$. istanbul valisi de konu ile alakali aciklama yaparken "medya kurulu$larinin yanli$ anlamalari olmu$, fail yakalanirsa zaten ilk bizden ve suratle duyarsiniz" $eklinde konu$tu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol