küçük sırlar

0 /
crimson
gossip girl alıntısı olduğu apaçık. ama izlenir mi? izlenir. gerçi üniversite ortamında çekilseymiş daha güzel olabilirmiş. okulda topuklu ayakkabıyla dolaşan tipler pek inandırıcı olmuyor haliyle...

ama sırf merve boluğur’un hatrına bile izlenir.

not: çet nedir arkadaşım ya? gossipteki chuck diye, buda çet olmuş... te allaam.

esrakesh
gossip girl ü izlemedim hiç ama dizideki oyuncuların bir stili olduğu ve kıyafetlerin konuştuğu aşikar.

lakin bu dizide güya elit kesmi canladıran oyuncuların sadece altlarına bir bmw vermişler gerisi yok pazardan giydirmişler heralde hepsini. tamam ben de chanel, vera wang giysinler falan demiyorum ama sadece burberry ya da abercrombie ile de olmuyor bu işler. insan en azından türk tasarımcıların güzel koleksiyonlarını kullanır değil mi.

ya da en olmadı aşk ı memnu nun stilistleriyle anlaşır falan.

dizideki mantık hatalarına hiç girmiycem. zira burslu okuyan, her daim parasızlıktan yakınan abiyle kardeşin diğer zengin bebeleriyle aşık atmaları ve ellerinden eksik etmedikler iphoneları nasıl açıklarım bilemedim.
orqn
yaz dizisi bile olamayacak kalitede bir dizidir. erkek oyuncuları biraz daha iyi seçselermiş bir şeyler olabilirdi belki ama bu haliyle ı ıh.
esrakesh
ben bu dizinin neden bu kadar baştan savma olduğunu anlamıyorum bir türlü. yaz dizisi anladık ama bu kadar da olmaz ki?

misal ne kadar kart oyuncu varsa liseli diye millete yutturmaya çalış ama git ebru akel’i anne yap, sonra yok genç anne olmuş falan diye kıvır.

burak özçivit mi ne o eğer liseliyse, o lise formasını ebru akel’e giydir eğreti durmaz valla.
daruga
lise öğrencisi adı altında bir sürü kart tipi bir araya getirmek suretiyle çevrilen bir dizi. an itibariyle tekrarı olsa gerek bir bölümü yayınlanıyor, karşısındaki kocaman bir adama merak etme şekerim ben hepinize yeterim diyen bir kaşar tip var. müzikleri berbat, dandik bir dizi.
syrah
sinem kobal ın ısrarla rol yapamadığı dizidir.dizide tek adamım çet dir. tek geçerim abiyi, birde ayşegül o fena dır öle.
esrakesh
dizideki mantık hatalarına, berbat oyunculuğa, esprilere hiç sesimi çıkarmadım ama şebnem dönmez gibi bi afeti ne hale getirdiğinizi gördüm ya artık ben size hiç bir şey demem. güzelim hatuna ne gareziniz vardı bu kadar çirkin ve itici yaptınız anlayan beri gelsin.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol