milli motor

independence
dur hemen heyecan yapma, i$in ucunda hatun falan yok. bildigin arama motoru, bilemedigin ise her aramada ne ararsan ara onune 3 tane ba$lik cikartiyor olmasi ve her aramada ayni ba$liklar cikiyor.

http://millimotor.com

pek vatanperver bir motormu$ bu ayrica.
independence
yapim suresi eger teknik bilgim yeterliyse yakla$ik 1 saat olan bir site. ne ararsan arat sonuclarin alayi ayni cikiyor, yani adam demi$ ki "her arama sonucunda bu ba$liklari goster". aslinda bir arama motoru da benim kurmam lazim, sadece sozluk icerisinden sonuclar getirsin hayat bayram olsun.
esrakesh
arama motoru değil bildiğin amatör web sayfası. arama kutucuğuna ne yazarsan yaz verdiği cevap da aynı:

bunu mu demek istediniz? atatürk ün gençliğe hitabesi

hayır bir de sol tarafta açıklama çıkıyor bir şey aratmaya çalıştığınızda şu şekilde:"bugün tarihi bir gün. çünkü bugün, türkiyemiz bilgi çağında artık bilgiyi ithal eden değil bilgi üreten bir ülke. bilindiği gibi yaklaşık iki yıldır internet üzerinden menfur saldırılarla karşılaşmaktayız. bu saldırılar öyle bir seviyeye geldi ki nerdeyse her güne bir video kampanyası başlatılmış, devletin bekası çirkin videolarla tehdit edilir hale gelmişti. işte yedi cihanda ülkemiz üzerinde oynanan bu siber oyunlarla başa çıkabilmek için canlarını dişlerine katıp, azimle, sabırla çalışan mühendislerimiz bu aydınlık günü bizlere hediye ettiler. bütün dünyaya kafa tutup tamamen yerli bir arama motoru yaptılar. adını da milli arama motoru koydular.
aziz milletimize hayırlı olsun. "

keşke yapsalar olsa çalışsa da sabırla çalışan mühendislerimizin emekleri boşa gitmese di mi??

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol