deniz baykal ın avukatlarının basın toplantısı

independence
deniz baykal ın seks skandalı ba$liginda incelenen konu ile alakali basin toplantisi yapti deniz baykal’in avukatlari ve bizleri hic de $a$irtmayan, tamamen bekledigimiz aciklamalari yaptilar.

ismini ilk defa duydugum ve muhtemelen sizlerin de ilk defa duydugunuz bir kurum ya da kurulu$ bahsi gecen goruntuleri izlemi$ ve $u sonuca varmi$.

goruntulerdeki ki$iler kesinlikle deniz baykal ve nesrin baytok degil.

deniz baykal’in sagdan soldan a$agidan yukaridan sirttin oncen alinan goruntuleri videodaki goruntulerle milim milim kar$ila$tirilmi$ ve biyolojik anlamda pek cok farkliliga rastlanilmi$. ote yandan video frameler $eklinde hazirlanmi$ ve karelere montajlar yerle$tirilmi$. $unlar yapilmi$ bunlar yapilmi$ ve ismini ilk defa duydugum kurum ya da kurulu$un yetkilisi "bu goruntulerin deniz baykal’a ait olmadigi bilimsel olarak da kanitlanmi$tir" dedi.

bilimsel olarak kanitlandigini iddia eden ki$iyi ilk defa gordum, ilk defa duydum ve yetkilisi oldugunu soyledigi kurumu telaffuz etmeyi dahi beceremiyorum.

bilimsel anlamda sahte oldugu kanitlandigi one surulen goruntuler sebebi ile deniz baykal bugune kadar neden sustu ve daha otesi istifa etti o da ayri bir muamma. madem goruntuler sahteydi hacim, bu goruntuler sahte ve montaj dersin i$ine bakarsin, istifa etmenin anlami ne ola ki?
sipsi
çok garip bir toplantı oldu. ulusal kriminal büro’nun güvenilirliği falan sorgulandı. mahkeme yetkisi verilmezse sadece bilirkişi olarak görüş bildirebilirlermiş. bu işi tam yetkili olarak yapan sadece adli tıp kurumu’ymuş. ben hiçbir şey anlamadım açıkçası. sadece bir şeyi anlamış olabilirim: kılıçdaroğlu ayvayı yedi gibi geliyor bana.
independence
avukatlar chp te$kilatina da cagrida bulundular. kendilerine gore bilimsel $ekilde goruntulerin fake oldugu ispat edilmi$ olmasi sebebi ile bunu goz onunde bulundurmaliymi$lar. yani ozetle deniz baykal’i kurultayda aday gosterin ya da secin diyorlar. vay arkada$, siyaset nerelere kadar uzaniyor be.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol