iron man 2

atacamadesert
:__________________________________spoiler_____________________________:




bu robert downey jr mıdır ne biçim bir gülüşü var arkadaş yav! bırakın iron ını falan ben "man" kısmına razıyım. zırh mırh da istemez. öle kendi gelse yeter!

ne diyordum hah. film güzel scarlett cici. zayıf. adamın sakallarını bi şekil traş etmişler philips reklamı gibi vallahi. film diyorduk di mi. neyse.

eğlenceli sürükleyici. bir "ikinci film" olarak gayet başarılı patlama sahneleri falan. tabii güzel bakışlı kötü adam rolünde the wrestler filmi ile küllerinden doğan mickey rourke un da etkisi büyük filmde. bruce willis iyice yaşlanıp yüzünün botox ve estetik ameliyatlardan çirkin hale gelmeden önce güzel bakışlı kötü adam başlığını parselledi mickey abimiz.

bekledim scarlett i o kaşının üstüne kapatıcı sürdüğü sahnede hop kucağına çekecek şimdi diye iron man, fakat heyhaaat. neyse sonunda gwyneth i öptü de tüm film seyredenler rahat ettik bi.

film öyle işte. demir gibi adam. adam gibi demir. öhöm. demir adam yani. allah sahibine bağışlasın.



:__________________________________spoiler________________________:
independence
guzel olmu$, teknoloji alabildigine kullanilmi$, gorsel efektler falan had safhada. zaman gecirmek icin ho$ bir secenek. spoiler vermeme gerek yok sanirim, tony stark her zamanki gibi yine kahraman.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol