5 mayıs 2010 trabzonspor fenerbahçe maçı

independence
bugun istanbul olimpiyat stadinda oynanacak olan mac. i$in ilginc yani saat 15:45 de ba$layacakti bu mac, yani 15 dakika once ba$ladi. boyle bir gunduz macini da istanbul da buyuk takimlar arasinda ilk defa goruyorum, duyuyorum.

edit: atacamadesert uyardi, mac istanbul olimpiyat stadinda oynanmiyormu$. ara$tirdim ki $anliurfa’da gap arena’da oynaniyormu$. te$ekkurler uyari icin.

edit2: macin ba$lama saati ile benim "$u kadar dakika gecmi$" dedigim saat arasinda 30 dakikalik bir zaman karga$asi ya$anmi$. onu da editledim yine atacamadesert ki$isinin entrysini okuduktan sonra.
gerzekparatoneri
independence hangi gezegenden entry giriyor diye sorguladığım başlıktır. zira maçı izliyorum, şu saat itibariyle henüz maçın 32. dakikası. üstelik hala 0-0. ve maç ’gap arena stadında’ oynanıyor, ’istanbul olimpiyat stadında’ değil...

ekstra şaşkınlık sebebi de şu ki; kendisinin girdiği entrynin saati 16:02 olmasına ve maçın 15:45 de başlaması gerektiğini de özellikle belirtmesine rağmen, enrty yi girdiği saatte maçın 45. dakikasının oynandığı iddiasında bulunuyor bir de. soruyorum size; jedi neyin kafasını yaşıyor?

şaşkınlık içerisindeyim... yoksa ben mi başka bir gezegendeyim ha?

ps: bilgi sözlük airlines bana hayırlı yolculuklar diler...

edit : entrysinde edit varmış, şimdi gördüm.
2. edit: yine ben haklıyım. 16:22 de bile girmiş olsa yine 45. dakikası olmaz maçın.
instrument
açık söylemek gerekirse sahada 28 yıldır türkiye kupasını alamamış ve almak için canla başka savaşan bir fenerbahçe yok. trabzonspor daha çok istekli.

trabzonsporun enginle bulduğu golle 2-1 devam ediyor maç.
elma sekeriiii
çok önemli bir maçtır. toplum i$i gücü bırakmı$ bu maçı izlemektedir.


arkada$ım i$ konu$amıyoruz ki telefonda, arkada huuyyoooop goooooool seslerinden ötürü ne ben anlattığımı anlıyorum ne de kar$ı taraf bana adam gibi cevap veriyor! tek gözü televizyonda, nası cevap versin!


ben de izlicem lan, açın $u televizyonu.
independence
trabzonspor’un $anliurfa’da fenerbahce’yi lava$ ekmeginin arasinda acisiz olarak yedigi mac oldu. igrenc bir benzetme kabul ediyorum ama 3-1 nedir be hocam ya? pehey.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol