author 21 santim

independence
yeni bir cem $ancı romani. oncekilerle arasindaki fark hem internetten indirilebiliyor olmasi hem de bedava olmasi. guzel bir fikir. kitap $uradan indirilebiliyor;

http://www.authorizm.com/?p=211
independence
:--------------------------------------------------spoiler--------------------------------------------------:

author herkesi sikiyor.

:--------------------------------------------------spoiler--------------------------------------------------:

ben hayatimda egosu bu kadar ezilmi$ bir insan evladi daha bilmedim, tanimadim. bu son kitabi sonucunda da bu du$uncem resmen tavan yapti. kotu bir charles bukowski taklidi gibi olmu$, kadınlar’ı tekrar ve tekrar ve tekrar okumak cok daha keyifli olacakti. bir de her uc sayfada bir tekrarlanan "uvv beybi" narasi var ki uzerine yorum yapmak istemem. yapsam bile sadece buranin turkiye oldugunu hatirlatir gecerim hemen.

esasen author cok daha iyisini yapabilirdi, biraz aceleye gelmi$ sanki.
pipisik
bahsi geçen kitabın indirilebildiği siteden bir okuyucu:

"lan otör her şeyi bi kenara bırakalım, seni bi kız hakkaten çok üzmüş lan. tamam siktirip gidicem ama valla üzmüş olm. sikmiş lan seni o kiz hahahaha."

sanırım kanırta kanırta yapmış bunu ki, acısı 13 senedir dilinde amk!
independence
dayanamayip 59. sayfadan terk ettigim kitap.

kitap author ile her pozisyonda sevi$mek icin can atan daracik kalcali ince uzun bacakli uzun boylu mitolojik muhte$em kadinlarin istilasi ile dolmu$ ta$mi$. amina koyayim okuyan da turkiye de degil miami’de ya$adigimizi du$unur.

hep televizyon yuzunden oluyor bunlar ben size soyleyeyim. sex and the city’i izleyen, entourage’i izleyen, californication’i izleyen nice genc bu yollarda kayboldu ya da tokezledi. kimisi de kalkti cem $anci gibi romanlar yazdi, hayallerini kitabina aktardi. ama yok oyle bir dunya, varsa da o dunyada turkiye isminde bir ulke ile istanbul isminde bir $ehir yok hacim. uyurken sen ustunu acik birakiyorsun bak, benden sana bir okur tavsiyesi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol