ömer dinçer

independence
türkiye büyük millet meclisi 23. dönem milletvekili
ömer dinçer istanbul
ömer dinçer, 10 eylül 1956’da karaman’da doğdu. baba adı duran ahmet, anne adı ayşe’dir. öğretim üyesi; erzurum atatürk üniversitesi işletme fakültesi işletme yönetimi ve politikası bölümü’nü bitirdi. yüksek lisans ve doktorasını istanbul üniversitesi işletme fakültesi’nde tamamladı. marmara üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesi yönetim ve organizasyon anabilim dalında 1988’de doçent, 1994’te profesör oldu. 1993’te abd drexel üniversitesi’nde misafir araştırmacı olarak çalışmalar yaptı. marmara üniversitesi orta doğu ülkeleri enstitüsü’nde müdür yardımcılığı, mahalli idareler ve yerinden yönetim programları’nda başkanlık yaptı. bm habitat ii konferansı’nda istanbul büyükşehir belediyesi koordinatörü olarak görev aldı. beykent üniversitesi’nde rektör yardımcısı, iktisadi ve idari bilimler fakültesi dekanı ve sosyal bilimler enstitüsü müdürü olarak görev yaptı. başbakanlık başmüşavirliği ve başbakanlık müsteşarlığı görevini yürüttü. beş adet kitabı ve çok sayıda makalesi yayınlandı. 60. hükümet’te çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı görevine atandı. iyi düzeyde ingilizce bilen dinçer, evli ve 3 çocuk babasıdır.

orqn
çok gerçekçi bir bakanımızdır kendisi.

şili’ deki maden kazası bizde olsa o işçileri 3 günde çıkartırdık demiş.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25140943/
eflatun
kendisinin yolunu bir grup kadın kesmiş ve "öyle bir geçer zaman ki" dizisinde caroline’i canlandıran alman oyuncu wilma elles’in ülkesine gönderilmesini istemiş.’burada izinsiz çalışıyor ülkesine gönderin de aile kurtulsun’ demişler efenim. araştırılmış ve 2 yıldır türkiye’de izinli çalıştığı çıkmış ortaya.

diziyle gerçek hayatı karıştırmak bu olsa gerek. ne kadar tuhaf bir milletiz. allah’tan ömer dinçer’in yolu kesilmiş ya carolin’in yolu kesilseydi. yemin ediyorum kadında ne ağız kalırdı ne yüz nede saç baş 5 dakikada yolarlardı kadını.hee sözüm koca memeli, altın günlerinden çıkmayan, buram buram pasta börek kokan, esra erol’dan vazgeçmeyen hatunlara.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol