battlefield bad company 2

independence
ilk gozlemlerin $u yonde;

oncelikle single playerde oynuyorum ama onerilen kesinlikle multiplayer oynanmasi $eklinde.

single player bolumunde olen askerlerin modellemeleri igrenc otesi. askeri kafasindan vuruyorsun ancak asker lastik adam misali ölüyor, kolu govdenin altina giriyor, diger kolu allah bilir nerede. yani adami kafasindan vursan bile kemikleri unufak oluyor ne hikmetse, kol ayri yerde bacak ayri yerde.

grafikler en azindan single player da mw2’nin yanindan bile gecemez, birak rekabet etmeyi. mouse kontrolu cok az cok guc. en iyi tarafi binalarin da tank mermisi ile yahut bomba atarla duvarlarinin yikilabilmesi. sniperler duvarlara guvenip ibnece pusu kuramiyorlar boylelikle. mw2’de duvarlar hicbir $ekilde yikilmiyordu, bu arti bir puan.

oyun ilerledikce detaylari payla$irim.
independence
oynadikca guzelle$en oyun. ozellkle sesleri muhte$em. oyunda tank da kullaniyorsunuz helikopter de ama yine de yorumlara gore muhakkak multiplayeri oynanmaliymi$. single bolumunu bitirir bitirmez ilk i$im multisini oynamak olacak.

mouse kontrolu cok guc ama, buna bir care olsa negzel olur.
independence
videolarini cok uzun tutmu$lar, bir sure sonra sikinti yaratiyor ama her halukarda sirf single bolumu bile en az 4 kere bitirilesi bir oyun. multiye halen gecemedim ya du bakalim.
independence
defalarca sifirdan oynanabilecek kadar leziz oyun. eger ikinci kere oynuyorsaniz ve videolari gormek istemiyorsaniz space tu$una basin gecer o kendi kendine.
crayator
film tadında güzeller güzeli oyun.3 kere bitirdim fakat hala tadını alamadım,hikaye olarak istisnasız bf serisinin en iyi oyunu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol