30 bin insanımız hayatıni kaybedecek

independence
istanbul buyuk$ehir belediye ba$kani kadir topba$’in olasi marmara depremi ile alakali on gorusu. yememi$ icmemi$ ruyaya yatmi$, soranlara da bu beyanati veriyor.

30 bin insanimiz hayatini kaybedecek.

ne kolay bir cumle, agizdan bir avazda cikiveriyor, 2 saniye ya surdu ya surmedi. tahmin cok aci ama tahmini yuruten ki$inin 30 bin insanin hayatini kaybedecegini soyledigi kentin belediye ba$kani olmasi daha da aci. hani sanki zannedersin ki adami oraya kehanetlerde bulunsun diye oturtmu$sun.

olmesin hacim? kaybetmesin 30 bin insan hayatini? belediye ba$kanisin sen, bir deprem esnasinda kaybedilen hayatlardan birinci derecede sorumlusun, gorevini yap istanbul depreme hazirlikli girsin, gorevini yap depremde hayatini kaybedecek insan sayisi minimize bir rakama insin. boyle bir kehanet uzerinde oturdugun koltugun gecici de olsa sahibinin yapabilecegi bir kehanet midir ya? biz seni oraya 21. yuzyilin nostradamus’u olasin diye mi oturttuk.

bak sinire kestim ak$am ak$am.

alakali haber icin;

http://tinyurl.com/ydm4kgn
independence
az once atv anahaber bulteninde yalanlanan iddia.

atv anahaber bulteninin acikladigi bir ara$tirmaya gore 30 bin degil 70 bin ila 150 bin arasi insan hayatini kaybedecekmi$ istanbul’da.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol