mars ta goril bulundu iddiası

independence
nasa’nin mars’a yolladigi aracin cektigi fotograflarda ortaya cikan goruntuler uzerine mars’ta goril benzeri bir yaratigin ya$adigi iddia ediliyor. pek cok uzmana gore cekilen resimlerdeki $eyler sadece kaya parcalari ama kimi uzmanlara gore de bu resimler mars’ta canlilarin ya$adiginin su goturmez kanitlari. ben resimlerdekileri daha ziyade ajdar anik’e benzettim ama tabi, yaradanin hikmetinden sual olunmaz. i$te o resim ve alakali haber;

http://haber.mynet.com/detay/dunya/marsta-goril-bulundu/498470
elma sekeriiii
e bulunur tabi. goril de bulunur her bi’$ey de. ulan orası da bir gezegen i$te; canlı bulamayınca insanlar hayrete dü$mesi gerekirken; canlı bulunca dü$üyorlar.

te allahım.
independence
bir kac ay once de yine mars’ta e$egin siki bulunmu$tu da ayni $a$kinligi yine ya$ami$tik. sonra nasa yetkilileri cikip aciklama yapti, bulunan $ey e$egin siki degil ebenin amidir dedi de rahat bir nefes almi$tik. ayni nasa yetkililerini bugun de goreve cagiriyorum, aciklama yapsinlar, goril degil hipopotamdir o desinler, rahat bir nefes almaya ihtiyacimiz var, halk panikte.
nickten yana sansim yok
gorilin sıkıntılı gibi bir hâli var. lan hayvan kim bilir kaç yıl sonra insan yüzü görmüştür, sen selamsız sabahsız fotoğrafını çek gel. peheey. azıcık medenî olun lan.
sipsi
fotoğrafa karşıdan baktım olmadı, sağa çevirdim sola çevirdim, şaşı yaptım gözlerimi. ne yaptım ne ettiysem ben onu gorile benzetemedim. hayal gücümü biraz zorlarsam iki tane kafa görüyorum orada üst üste. bir doggy style kompozisyonu bile yaratabildim o iki kafadan ama goril olmadı, olamadı.
zotac
ula dünyada binlerce var o hayvandan millet skine takmıyor, ama uzayda varmış iddiası bile ortalığı karıştırıyor.
gerçi neresiymiş o karışıp, panik olan yerler o da meçhul hee.
misal bizim mahallede kimse ayaklanmadı, uzayda goril varmış diye. hatta komşumuz hatce ablaya sordum bizzat, panik var mı diye ? yok evladım uzaydaki goril gelip bizi mi skecek milyar tane insan içinden dedi. haklı kadın.
zaten taşmış o, öğrendik bağrımıza taş bastık.
independence
mars gezegeni hukumeti dunya ile ileti$ime gecip iddialari kesin bir dille yalanlami$. mars gezegeni hukumetinin dunya ile ileti$ime gectiginde verdigi bilgilere gore uzay aracinin cektigi goruntuler tamamen i$ik yansimasi sebebi ile gozde olu$an yanilgilarmi$ ve marsta kesinlikle hayat yokmu$. "kendi hayatinizi siktiniz attiniz bari bizden uzak durun" $eklinde de bir dip not eklemi$ler aciklamalarina.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol