ebay da tank satan türk vatandaşı

independence
inanmayana kanit oncelikle;

http://tinyurl.com/ygbwesv

goruldugu uzere bir vatanda$imiz ebay’da tank satmakta, hem de 200.000$ a. 200.000$ dan acili$ vermi$ ve 15 gun 16 saat sure kalmi$ arttirmanin sonlanmasi icin. satan ki$inin ebay’da kullandigi nick blackhorizon991 $eklinde ve bugune kadar 195 sati$ gercekle$tirmi$, %100 pozitif feedback almi$. eleman hakkinda negatif oy kullanan kimse yok, dolayisi ile 195 sati$in 195 i de gercek ve mu$teri memnuniyeti saglami$ durumda.

fatura almazsak nolur hacim diye mesaj attim ama henuz cevap gelmedi. bir de dizel mi, kilometrede ne yakiyor, bu konularda da aydinlatmasi lazim bizi. misal kafa guzelken bir yere carpsak yedek parcayi silahli kuvvetlerden mi temin edicez, kaskosu var mi, bunlar cevaplanmasi gereken sorular. yok oyle tank satiyorum diye ortaya cikip aciklama yapmaksizin beklemek. sati$ sonrasi da destek isterim ben mesela.
independence
artik mal bir alici mi cikti yoksa "lan biri bizimle ta$ak geciyor olmasin?" du$uncesi ile ebay yetkilileri mi duruma mudahale etti bilinmez ancak ilan yayindan kaldirilmi$. yine de elimizde screenshot mevcut, $oyle alalim sizi.

http://i47.tinypic.com/rud150.png

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol