toshiba qosmio

independence
ozellikleri goz doldurur gibi gozukse de almaya kesinlikle degmeyecek bir laptop. $oyle ki;

her $eyden once manyakcasina gurultulu cali$iyor, benim gibi bilgisayari 7/24 acik bir insan icin bu cihazla ayni odada uyumak mumkun degil. bir guzelligi var super isiniyor, ki$ gecelerinde soba yakmaksizin ayni odada oturursaniz fevkalade isinabilirsiniz.

bios’u tam bir felaket, girebilmek icin ctrl alt esc kombinasyonunu kullanmaniz gerekiyor ama girdiginizde de girdiginize pi$man oluyorsunuz. muhtemelen kainatin en yavan ve en ozelliksiz bios’u ile kar$i kar$iya kalacaksiniz.

agirligi neredeyse bir desktop’a e$it. cantasi var, sag omuzunuza taktiginiz zaman belirli bir sure sonra sag omuzunuzda sol omuzunuza nazaran bir geli$me goreceksiniz, en ideali sag ve sol omuzu e$it araliklarla kullanmak.

uzaktan kumandasi var, ne boka yaradigini henuz bilmiyorum kullanmadim ama sanirim tv izlemek icindir, benim gibi tv tutkunu(?) bir insan icin ne guzel bir ho$luk olmu$.

ozet gecmek gerekirse almayin. cok ozet oldu ama olsun.
independence
28 tane laptop u ayni odada barindir, sana yemin ederim ki bu kadar gurultu cikartamaz. bildigin elektrik supurgesi kivaminda cali$iyor fani. hayir ne sogutuyorsun o gurultuyle arkada$im, cihaz alev alev yaniyor zaten, uzerine yumurta kir 1 dakika sonra ban ekmegini ye, o kivamda. e o gurultuye gore bu cihazin uzerine yaz aylarinda su koyup 5 dakika sonra buz gibi su icebilmemiz lazimdi, nasil bir fan sistemidir ki bu? bu cihazla ayni odada uyuyabilen bir ki$i gosterin bana, onu paraya bogacagim.
gicikcik
bir desktoptan farkı yoktur.şarjı hemen bitiyor yani kullanırkende şarjda olmalı.öyle kucağınıza alıpta rahat kullanmak isterseniz max. 20 dakka sürer.kilosu da fazla evde bir yerden bir yere taşımak için 2 kişi gerekiyor (biri şarjı alır diğeri laptopı).sesi pek sıkıntı değil alışınca umursamıyorsunuz.ama çok çabuk ısınıyor kış günleri için süper yani,çok ısınınca kapanması kötü tabi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol