kız arkadaşa oje sürmek

atacamadesert
oje yi hayatımıza bir güzellik objesi olarak sokan duman ın "hangi ojeaaaa yakışmaz ki kız sanaaaaaaaaa" şarkısı eşliğinde yapılabilirse dadından yenmeyecek aktivitedir.

bana sorarsanız ben hiçbir kız arkadaşıma oje sürmedim. ama birisine düğün günü karlı bir havada yana yakıla arayıp beyaz oje bulmuştum. sayılır mı?
instrument
cinsi erkek olan arkadaşlarıma eğer kız arkadaşlarına oje süreceklerse bir kaç tüyo veresim gelmiştir.

sevgili arkadaşlarım. eğer bir kız size "bana oje sürer misin?" diye sorarsa mutlaka evet sürerim demeyin. çünkü sabır gerektiren bir iştir. yapabileceğinizden iyice emin olarak başlayın. bir defa daha önceden kendisine oje süren bir kızı seyretmiş olmanız gerekmektedir.

beceriksizseniz kesinlikle şişenin dibinde kalmış bir ojeyi sürmeyi kabul etmeyin. çünkü forçayı ıslatabilmek için onu eğip bükmeniz biraz sallamanız gerekir. dokersiniz mazallah yazık olur etrafa. ben süperim yapabilirim diyorsanız ve kızın gözüne girmek istiyorsanız önce ayakta ve elde küçük parmaklarından başlayın. ince yerleri ete bulaştırmadan sürdüğünüzü görünce hoşuna gidecektir.

hatta becerebiliyorsanız önce tırnak etlerini kesin. ojenin fırçasını tırnak dibine yerleştirip yavaşça bastırmadan tırnak ucuna doğru çekin. bastırarak çekerseniz sürdüğünüz oje hem ince bir katman halinde sürülür hem de fırça baskının etkisiyle genişleyince oje dağılır.

eğer oje sürme sırasında çok fazla göz göze geldiyseniz ve işi pişirme noktasında olduğunuzu düşünüyorsanız size bir püf noktası;

ojenin kurumasını bekleyemem sabırsızım diyorsanız, içi buzlu su olan bir kaba sadece bir dakika tırnaklarını batırsın hanım kızımız. hem üşüyünce gel ısıtayım dersiniz ve bahane artar. hadi kolay gelsin.
pistazie
bu arkadaşlar sanki kendileri çok güzel oje sürebiliyorlarmışta zevk olsun diye size gelmişler gibi havaya girerler ve bir türlü beğenmezler sürekli bir kusur bulurlar.oje şişesini burunlarına sokmak geçer içinizden ama arkadaş diye yapamazsınız.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol