ogün samast la evlenmek

pipisik
bir çok kadının isteğidir. özellikle mehmet ali ağca gibi katillerin, kahramanvâri karşılanışları, milyonlarca dolarlar içerisinde yüzdükleri göz önüne alınırsa; ben bile isterim amk.

girdiğinde normal bir gençken (boyut olarak!), şimdilerde 120 kiloluk ensesi kalın biri olduğu, hele de daha içerdeyken böyle olduğunu da unutmamak gerek. çıkınca da mehmet ali ağca amcası gibi kapacaklar onu medyanın puştları, ohh!

neyse kardeşim;

evlenmiş bu herif içeride. nikah şahitliklerini de gardiyanlar yapmış. gerdek gecesi samast’ın sikini de onlar sokarlar kadınınkine, olur biter.

ne yavşak kadınlar varmış lan?
ne yavşak insanlar bunlar?
emma the gold one
olay yeri kamera kayıtlarında görülen haliyle beresi meşhur olan bir adamdan söz ediliyorsa, samast beresi diye bir şey bu ’’hiper milliyetçi vatansever oğlan’’lığın simgesi olduysa mal kızların da sıraya girmemelerine şaşmamak gerektiği kanaatindeyim. gördüğünüz üzre gerzek genler hem babadan hem anneden geliyor. sonra da soruyoruz neden aptallaşıyor bu millet diye. gayet açık halbüse.

çocuğuna da ’’senin baban kahramandı’’ der bununla evlenen.
nerobianco
cahilliktir. bu adam o kadar cahildir ki anlamadığı bilmediği siyasi olgular üzerinden adını daha önceden bilmediği birini öldürmeye kalkmış,bunu başarıyla yaptığı gibi işin içine vatan millet karıştırmış,bu konularda zerre bilgisi olmadığı halde böyle pis işlere soyunmuş kendi aklı fikri olmayan cahildir işte. bu denli cahildir ki medyanın maymunları tarafından kahraman ilan edilip tekrar aynı maymunlar tarafından yerilmiş fakat hala yaptığı işten gurur duymuş şekilde etrefına bir takım ezber sözlerle hayatını sürdürmekte.. şimdi de evlenmiş mahkum bir kadınla. ne diyim umarım isteyerek severek evlenmiştir. başkasının sözüyle devam etmiyordur mahkum ve zavallı hayatına. aslında sanmıyorum tanıyor mudur acaba evlendirildiği kişiyi?

en çok cahilden korkarım. her şeyi yaparlar. her şeyi yaptırırsın bu insanlara. herkesin cahil kimselerden korunmasını uzak durmasını temenni ederim. amen.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol