erotik askerlik çağrısi reklamı

sipsi
avusturya ordusu profesyonel askerliğe özendirmek amacıyla bir reklam filmi hazırlamış. reklamda 5-6 tane kız spor arabalı bir adamla muhabbetteler. adam ’hadi şöyle bir turlayalım’ vs diyor. sonra avusturya ordusuna ait bir panzer geliyor ve içinden inen asker ’kızlaarr haydi gezelim tozalım’ tadında bir kaç cümle kuruyor. kızlar da panzerin peşinden koşuyor. şöyle bir şey işte:

http://video.haberturk.com/video/index/40784

cinsel ayrımcılık suçlamalarına maruz kalan video avusturya savunma bakanlığı tarafından gelen tepkiler nedeniyle yayından kaldırılmış.
elma sekeriiii
ilginçtir, bu reklam filmi zannımca pek de erotik degildir. bi kere erotik bir meta bulunmuyor bu kısacık filmde. avusturya ordusu kötü seçimde bulunmu$tur hem öykü hem de oyuncular bakımından.
2 $ey dikkatimi çekti.
ilki; tankın içerisinden çıkan askerlerin hiç de agzının suyunu akıtarak teklifte bulunmaması, gayet oyun arkada$ını evinden dı$arıya çagırıyor gibi duru$u;
ikincisi; kızların "we wanna go with the big ones" $eklinde bir beyanatta bulunup tankın pe$inden ko$masıdır.
hayır, tankın içine almayacaksan niye ko$turursun o hatunları arkandan?

acaba, kızların iri atletik ve yapılı erkeklere çok daha fazla ilgi duymasıyla bir allegory mi yapılmı$tır, tankın pe$inden ko$turulmalarıyla?

aman neyse ne.
mitili
ben de sevişme, çıplak hatunlar falan var sanıp izledim. 15 gb’lik kotamdan birkaç megabaytı boşu boşuna yemiş oldum böylece. yazıklar olsun, iyi olmuş kaldırılması.
independence
kizlara "haydi gezmeye gidelim" demenin erotizm oldugunu zanneden avusturya ordusunun hazirlattigi reklam filmi. elemanin teki kizlara "haydi arabamla gezmeye gidelim" diyor, sonra yanlarina bir tank yana$iyor ve icerisindeki asker yere atlayarak kizlara "haydi gezmeye gidelim" diyor ve tank yoluna devam ederken kizlar da tankin pe$inden ko$turuyor, bu sahne de avurturya genelkurmayina erotik geliyor. askerlik bu derece mi sonduruyor lan erotizm hislerinizi, vay arkada$.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol