118 80

independence
reklamlarda soyledigine gore hem sabit hatlarin hem de cep telefon numaralarinin ogrenilebildigi bilinmeyen numaralar servisi. turktelekom’a mi ait yoksa herhangi bir gsm $irketine mi ait $imdilik bilemedim.
elma sekeriiii
ortak gsm $ebekelerine ait olan numara sorgulama numarasıdır.

ben denedim, hem sabit hem de cep telefonu numaralarını ögrenebiliyorsunuz.

süper lan.


edit: saniye ba$ına yazıyorsa, sıçtım. evet.
civeng
yeni reklamlarında adam eski moda telefonu kaldırıp 118 i çevirmekte, ardından arka plandaki bayan arkadaşa bağırıp 118’in yeni telefonu neydi diye sormaktadır. arka plandaki bayan, " 118 80 " demekte; ardından adam " 118 80 " diye tekrarlayıp 80 i çevirmektedir. yanılıyor olabilirim reklamın senaryosu hakkında. ama anlamadığım nokta, neden ahizeyi kaldırmadan önce sormadı? belki 80 ’ i duyup çevirene kadar telefon meşgule alacak?
esrakesh
türk telekomun 118 11 servisinden bağımsız, özel bir şirkete ait hizmet.

tabi reklamlar sağolsun aklımızda 118 11 den daha çok yer etmiştir.
instrument
birsen adlı kişinin yıllardır beklediği sorunun cevabı. kadın yememiş içmemiş biri bana 118in numarasını sorsun diye beklemiş. herif 118’in yeni numarası neydi birsen diye sorduğunda lak diye yapıştırıyor cevabı.
mmkurabiye
birsen.seksen.
valla helal olsun iyi yapmışlar reklamı. hiçbir çaba sarfetmeksizin, hatta ve hatta hayatımın hiçbir döneminde kullanmadığım ve kullanacağımı da sanmadığım bir servisin telefon numarasını beynime kazıdılar.
camadam
118 18 numaralı bir alternatifi de vardır.. reklamında ise balık ayhan ve arkadaşları oynamıştır.. sanırım 118 80’den daha çok hatırlanacaktır..

bu arada şu robot sesli birsen’le bi tanışmak isterim, o ayri
elma sekeriiii
çok adiler. evden de arasan aynı tarife cepten de arasan aynı tarife.

ulan herkesinki ayrı ayrı hesaplansa ya?!
2 dakika konu$tum, kol gibi faturayı sokmu$lar, uluslararası konu$saymı$ım daha iyiymi$...
elma sekeriiii
birsen bile bıkmı$ bu reklamdan. son reklamlarda ay birsen birsen, 118 80 i$te of diye çıgrınmakta.

hakikaten 118 80 diye diye usandırdılar milleti.
laughter
yahu 2 aydır beynimizi şaaptı bu reklam.

-118’in yeni numarası neydi birsen?
+80.. 11880... 80.. 11880...
-neydi birsen?
+80.. 11880... 80.. 80...

evet kafamızı s*ktiler ama abi helal olsun istediklerine ulaştılar. şu an inanmıyorum ki bir allahın kulu gidip de 11811’i ya da 11818’i tuşlayacak. en reklamı izlemedim, dinlemedim diyen adamın bile beynine kazındı, fena işledi. haa nefret ettirdi, birsen’i bulup bi güzel dövmeyi istettirdi ama başarılı bir kampanya oldu.

bir de sanırım reklamcılar bu reklamdan sonra arkadaş çevresi, eş-dosttan çok eleştiri aldı herhalde ki kendilerini aklamak için, ikinci reklam filmini öne sürdüler; çıldırttın beni diye. evet böyle yapmaları da takdirimi kazandı. ne kadar hergün bu reklama da reklamı yapanlara da lanet okuduysam da tebrik etmek lazım ki istenilen sonuca fazlasıyla ulaştılar.

amma velakin 11818 numarasının reklamını yapan arkadaşlar için söylüyorum; bi tarafınızı da yırtsanız artık öne geçemezsiniz. çok geç kaldınız, çooook...
crimson
son reklamında şevket çapkınoğlunu oynatıp beni iyiden iyiye üzmüştür. adamı sever bir sempati beslerdim. artık onu da kaybettik. yazık. halbuki o reklamda şevket abimize şöyle bir replik yakışırdı.

- 118?
+ ula siktir ol git şurdan!
nerobianco
118 den 80’i çıkaar ne yaptı 38. 11’in yanındaaki 880’i at. kalan 11’in 1’lerini topla ne yaptı? 2 ... 38 + 2 = 40 yapaar milliyetçi, hareket partisinin 40. yılı herkese hayırlı olsun....

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol