berbat oyu vereni bulmak

sipsi
yazdığı entrye berbat oyu vereni, ağzını burnunu dağıtmak adına bulma eylemidir. sözlüğümüzde bunu görme şansımız olmadığı için çok meraklı yazarlar şöyle bir yöntem uygulayabilir: yazar kişisi sözlüğe girer girmez hemen bir kağıt kalem alır eline ve online olan yazarların berbat oyu sayılarını sinsice kaydeder. entrye berbat oyu verilir verilmez hemen tek tek yazarlar gezilir, hangisinin berbat oyu sayısında artış olmuşsa ahanda o terbiyesizdir size berbat oyu veren.

alttan hızlıca geçen yazı: o terbiyesiz o sırada başkasına berbat oyu vermiş olabilir. işbu entry nedeniyle oluşacak kırıklardan çürüklerden kurumumuz sorumlu değildir.
camadam
berbat oyu veren şahıs bulunur, "nedir senin derdin birader neresini beğenmedin entry’min? diye sorulur.. karşı taraf "ya abi işte çok beğenmedim biliyo musun, hani çok da berbat diildi ama iyi de diildi.." falan derse ne ala.. "evet verdim nolacak? iğrençsin, berbatsın" tarzı saldırılara geçerse gereği yapılır..
akhillius
sürekli bu yönde çeşitli hurafeler gezinmektedir. yok seri eksiyi buldum yok berbatı buldum yok muhteşemi buldum. yafu buldumcuk insanları bırakın onuda neden bunu size vermişler onu düşünseniz. evet.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol