yalnız bir kadına yaklasmanin on yolu

atacamadesert
türkiye nin açılış sayfası olan gazetemizin belirttiği şekilde yalnız bir kadına yaklaşma taktiklerini verir başlıktır:

1. gözlem yapın: etrafınızda gözlemlediğiniz bir şey hakkında yorum yapın. bu özellikle süpermarketlerde etkili bir yöntemdir. örneğin eğer ton balıklı bir sandviç alıyorsa "ton balıklı sandviçleri iyi midir?" diye sorun.




2. gülümseyin: bu sizin cana yakın ve kendine güvenen bir insan olduğunuzu gösterir.

3.tereddüt etmeyin: ona yaklaşırken tereddüt ederseniz , bu kendinize güveniniz olmadığı imajını yaratır. onu gördüğünüzde kısa süre içinde yanına yürüyün(üç saniye kuralı) ona ne istediğini bilen ve istediği şeyin peşinden giden bir erkek olduğunuzu gösterin.




4. pozitif vücut dili: ona başınız eğik bir şekilde yaklaşırsanız kendiniz hakkında negatif mesaj göndermiş olursunuz. omuzlarınız geride, göğsünüz dik, kendinden emin ama sakin bir şekilde yürüyün.





5. çok hızlı olmayın: karşınızdakine doğru çok hızlı yürümeniz onu tedirgin eder. sakin ve dikkat çekmeyen bir yürüyüş karşınızdaki insanın kendini rahat hissetmesini sağlayacaktır.





6. göz teması kurun: ona yaklaşırken göz temasını ilk kesen siz olmayın. eğer böyle yaparsanız ona yaklaşma konusunda kendinizi rahat hissetmediğiniz imajını verirsiniz.




7. onu iyi dilleyin pardon dinleyin: onu dikkatlice dinlediğinize emin olun. önceden düşünülmüş cevaplar vermeyin. kadınlar söylediği detaya dikkat eden erkeği severler. rastgele sözcükler kullanırsanız, size karşı ilgisini çabuk kaybeder.




8. kıpırdanmayın: kıpırdanmak karşınızdakinin dikkatini dağıtır ve kendinizi rahat hissetmediğinizi gösterir. eğer siz kendinizi rahat hissetmezseniz , o da rahat hissetmez.






9. ses tonunuzu inceltin: ses tonu çok önemli bir araçtır. ince ve neşeli bir ses tonu başlamak için en iyi yollardan biridir. veya ciddi bir ses tonu kullanarak onu bir şeyle de suçlayabilirsiniz. "umarım bana da tavuk bıraktınız" gibi. tabii ki şaka yaptığınızı göstermek için bunun hemen ardından gülümsemek kaydıyla.





10. çok yakın durmayın: kadınlar bir adam kendilerine çok yakın durduğunda kendilerini sikilmis hissederler. en iyi yaklaşım biraz uzak durmaktır. bu hem onun kişisel alanına ve sınırlarına saygılı olduğunuzu hem de sizin rahat olduğunuzu gösterir.




bektasia
- on emir’e uymaz iseniz rabbinizin sizi cezalandıracagını unutmayın !!!

bu arada nacizane :

1 - kendini seven kadına degil sevilmeyi hak eden kadına yaklaşın .
2 - para karşılıgı sevdigi erkegi bir kenara atmayacak bir hanıma yaklaşın.
3 - arkanızdan kuyu kazan bir bayana degil arkanızda olan bir bayana yaklaşın.
4 - mirasınızı degil hayatınızı paylaşabileceginiz bir hatuna yaklaşın.
5 - onu size verdigi için allaha şükür edebileceginiz bir dilbere yaklaşın.

size baktıgında ruhunuzu görebilen bir kadına yaklaşın gözleri sevgiye kör olana degil .



neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol