göğüs uçlarına bant çekerek sansürlemek

independence
$imdi bir kadin resmi du$un, cirilciplak ama yan yatmi$. yani vajinasi gozukmuyor ama kalca apacik ortada ve gogusler. gogusler de ta$ gibi uluorta gozukuyor, muhte$em estetik bir goruntu ama gel dikiz ki turk zihniyetimiz sonucunda goguslerin ya da kalcanin ahlakimizi bozmadigina inanip sadece gogus uclarinin turk aile yapimiza ters geldigini du$unuyor olmaliyiz ki o kisimlari ya siyah bantlarla ya da boyle buzlu cam modeli ile sansurluyoruz.

bak $imdi ornek bir resim verecegim, umuma acik bir sitede yayinlandigina gore ahlakimiza ters degil du$uncesi ile veriyorum bu resmi ornek olarak;

http://aktuel.mynet.com/galeri/unluler/yabanci-unluler/tila-tequila-tila-nin-da-seks-kasedi-cikti/485/116688/sayfa/9/

ya da;

http://aktuel.mynet.com/galeri/unluler/yabanci-unluler/tila-tequila-tila-nin-da-seks-kasedi-cikti/485/116687/sayfa/10/

hic olmadi $oyle;

http://aktuel.mynet.com/galeri/unluler/yabanci-unluler/tila-tequila-tila-nin-da-seks-kasedi-cikti/485/116686/sayfa/11/

$imdi arkada$im. ben gozuken resimlerden almi$im almam gereken testeron arttirici seviyeyi keyifi, o gogus uclarini flula$tirmak ne ayak? afedersin ami gotu gozukmuyor diye bir kadin vucudu tahrik etme kapasitesini mi yitiriyor da gogus uclarina $ak diye sansur uyguluyorsun? turk filmlerinde rakinin aleni gosterilip yaninda icilen sigaranin sansurlenmesi ile ayni oranda salakca bir $ey bu ya. benim hayal gucum o kadinin gogus uclarina oyle $ekiller cizer oyle sahneler canlandirir ki, gogus uclarini gorebilmi$ olsaydim kendimi o goruntu e$liginde dar bir kaliba sokmak zorunda kalacaktim. sozun ozu bu sansuru uygulayan yuce zihniyet turk gencinin hayal gucune farkinda olmadan super katkilarda bulunuyor. hepsini alnindan opuyorum, canim sansurculerim benim.
independence
bunlarin bir de kimi filmlerde olanlari vardir ki o tamamen hezimet. abla tamam ciplak ama gogus uclarinda buzlu cam $eyleri var. lan bi sigigid! kar$ima koymu$sun i$te ciripciplak afeti, orayi buzlasan nolur buzlamasan nolur mal!
greyfurt
bayanların aksine erkeklerde beklenen sonucu vermez. gerek bantın kerpetenle sökülmesi ihtiyacı, gerekse göğüs kılı-bant rengi tutarsızlığı gibi durumlar, bu tercihi yapan yurdum erkeklerini tekrar düşünmeye zorlamaktadır.
(bantsız girin denize ne canım?)
alorarola
türkiye de yeteri kadar seksüel bilinçlik yok! o ayrı.!
bilinçli bile olamaz o daha da farklı ayrıca günah.! tabu..
resimdeki şahsiyetin türkiye den olup olmaması da hiç önemli değil,
önemli olan yüzü saklanacağına, tam tersi saklanılıyor.
burada bir farklılık, farklı zihniyetiyle yönlendirmeye teşkil eden yaptırımcılık var. bu çok güzel bir örnek aslında ve bir açıklık.
sanıyorum ki bu zihniyetteki flulaştırma mantığının altındaki sistem
medyanın, hedef kitleyi biz yönlendiriyoruz, ya da kendi çapında taraflandırma psikolojisi olarak görülebilir.

örnek verecek olursak tavuğa yemini nereye atarsan oraya gider,
ya da tavuğu nereye çekmek istiyorsan yemi o tarafa atarsın.
elma sekeriiii
çok mantıklı bir kısıtlamadır. çünkü tüm cinsel aktiviteler gögüslerle icra edilmektedir.evet. kadın anadan üryan olsun, hatta doguruyormu$ gibi bacak arasını göstersin mühim degil, önemli olan bölüm üst balkonlardır.

alt kısımlar bahane, gögüsler $ahane!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol