allah için adam öldürmek

independence
beyinleri yikanan muslumanlarin kolaylikla inandirilabilecegi eylem. islami teror’un ciki$ noktasi.

+ abdullah, git $u binayi icerisindekilerle birlikte havaya ucur.
- ama nicin?
+ cunku o binadakiler kafir ve allah yolunda kafir oldurmek cennete acilan kapilarin altin anahtaridir. cunku allah oyle buyuruyor.
- ha oyle desene, tamam o zaman. allah yolunda canim feda.

lan sik kafali. allah’in buyurdugunu sana git $unlari oldur diyen adam biliyorda sen nicin bilmiyorsun? adamlar 11 eylulde amerika’da binlerce sivil insani oldurduler, neden? cunku allah kafir oldurmeyi sevap kilmi$tir. lan siktir git! teroru allah mi organize ediyor, emrediyor bir de hedef gosteriyor sana dangalak. bak gene sinirlendim aksam aksam. o kadar allah kelimesi de kullandim $imdi entry de, raki icilmez mi acaba bilemedim ki.
bektasia
genellikle dini hükümleri tam kavrayamamış bireylerin gerçekleştigi eylemlerdir .

ancak bir konuya açıklık getirme geregi vardır . nedense yobazlık , gericilik konusunda her zaman islam inancına sahip olanlar ve onların yaptıgı taşkınlıklar yada yapmak zorunda bırakıldıkları teşşebüsler yargılanır .

oysa diger dine mensup insanların yaptıgı katliamlar çogu insanın dudagını uçuklatacak cinsten ve kıyaslanamayacak kadar vahşidir.

(bkz: tanrı için adam öldürmek)
bir garip muamma
intihar etmek dahi en büyük gühahlardan biriyken "allah için adam öldürmek" nasıl mümkün olabilir? şöyle anlatayım: özellikle ülkemiz gibi sorgusuz sualsiz inanan günümüz toplumlarında yapılan ahlaksızca, insanlık dışı şeyler yaratan uğruna yapıldığı söylenerek meşrulaştırılmaya çalışılıyor. hatta va hatta hala karşı çıkanlar allahsızlıkla, dinsizlikle suçlanıyor. haliyle insanlar korkup her türlü pisliğe göz yummaya başlıyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol