call of duty modern warfare 3

independence
8 kasim 2011 tarihinde cikacagina dair kimi soylentiler mevcut. daha ilginci kimi torrent sitelerine 2 dvd halinde de du$mu$ lakin bilemeyiz tabi gercek midir fake midir. torrentle ne i$imiz var ki zaten.
independence
singel player bittikten sonra size special ops kismini aciyor ki pek fena bir yer orasi, vah$i kopekler falan hayatiniza kastediyor. bir de kotu tarafi offline oynadiginizda ranked disable konumunda oluyor ki o hic ho$ degil. ben special ops’da bir suru ranked kazaniyorum, 7. seviyeye kadar cikiyorum ama sen bana offline oynarsan onlarin bir boka yaramayacagini soyluyorsun. iyi degil bu.
independence
ozellikle black_box surumunde special ops kisminin survival $eysinde $u hata ile kar$ila$mak cok olasi.

"could not find zone so_survival_mp_paris.ff"

so_survival_mp_paris.ff ismi pek cok ayri ff dosyasi ile degi$kenlik gosterebilir. yapilmasi gereken $ey ise eksik dosya hangisi ise a$agidaki linkten indirip zonde/english klasorune atmak. link $u;

http://www.mediafire.com/?cm0x6zhtdx464#myfiles
independence
adamlar oyle bir oyun hazirlami$lar ki, single playeri siktir et, o kismi zaten her zaman cok kolay ve cok yavandir ama $u special ops bolumunde survival ya da missions bolumleri yok mu, regular modunda bile stress topu yapar adami. itiraf ediyorum, survival’da zaten bi bok yapamadim da missions da regular modunda bile ancak bir kac bolum bitirebildim. survival’da ki kopeklere ise diyecek hicbir $ey yok. kar$ima agir makineli tufekli helikopter versinler vallahi raziyim, en azindan hedefin nerede oldugunu gorursun. bu kopekler iki uc havlayip $ak diye uzerine atlamiyorlar mi, kalp ati$im hizlaniyor lan.
independence
muzikleri deh$et bu oyunun. survival ve special ops bolumlerinde oyle muzikler calar ki stressten elleriniz parmaklariniz agrir, kilitlenir. hic vurulmayacaginiz yerde du$man arkanizdan yakla$ir alninizin catisina indiriverir mermiyi, cunku neden? akliniz muzigin stressine yenilmi$tir bi kere. kac gere gebertti pezevenkler beni.
independence
$ap$ahane oynuyorum bu oyunu ama bir sikinti var.

mesela benim $u anda rankim 20 ama bu oyunda bu ranklar offline modunda bir sike yaramiyormu$. yani perk falan kullanamiyorsunuz offline modunda. sike sike online oynayacaksiniz ki o ranklar bir i$e yarasin. offline da kazanilan ranklar offline da bir i$e yariyor mu onu hic bilmiyorum, henuz denemedim.
hittheroad2timesjack
itleri yüzünden her an kalp krizi geçirebileceğim oyundur. arkadaş elimde hangi silah olursa olsun insan yine de köpekten korkar mı la.
hele special opps da afrika görevlerinde sağdan soldan çıkan köpek midir, çakal mıdır her ne varlıksa korkudan evden çıkamıyorum yeminle. zaten günlük hayatta köpekten korkan bir gencim, bunlar da doldurmuş oyuna iti, köpeği.
ama her daim güzel oyun olarak kalacaktır benim için.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol