7 aralık 2009 tokat ta jandarmaya saldırı

independence
tokat’in re$adiye ilcesi sazak koyu yakinlarinda devriye gezen jandarmalara teroristler tarafindan saldiri duzenlendi. saldiri sonucunda 8 askerimiz yaralandi, 3 askerimiz de ne yazik ki $ehit du$tu. cati$malar halen devam etmekte.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/13135186.asp?gid=229
greyfurt
yaralılardan birinin uzman çavuş olduğu terör saldırısıdır.

not: terörün dini, dili, ırkı olmadığını tekrar gördük. bu bka alet olanlar hem bu dünyada, hemde öteki dünyada çekecekler.
rhapsody
7 askerimizin sehit oldugu,3 ünün de agır yaralandıgı ve bir sehidin de medeniyetler sehri antakyamızdan oldugu hainlik,kin ve nefret dolu saldırı.sehitlerimize allahtan rahmet ve yakınlarına sabırlar diliyorum.
independence
tum turkiye’ye cok derin ama cok derin bir aci ya$atmi$tir bu saldiri. bugun bu acinin izlerini tokat’ta gormemiz cok mumkundu, tipki ulkenin diger tum illerinde oldugu gibi.

tokat / #896332
nickten yana sansim yok
...yani deniyor ki "sen istediğin kadar pkk’yı tasfiye et, istediğin kadar terörü bitirmeye çalış... pkk yoksa bu var, bu yoksa o var... benim istediğim olana kadar terör de var, terör senin içine işlemiş!.."

tayyip erdoğan’ın abd ziyareti esnasında olması gayet mânidar... bu ziyaret çok şeyi halledecektir diye tahmin ediyorum/umuyorum...
sipsi
bugün cengiz sarıbaş’ı da binlerce kişi hep beraber omuz omuza son yolculuğuna uğurladık. cerrahpaşa tıp fakültesi ve kültür üniversitesi mimarlık fakültesi öğrencileri olarak oradaydık biz ama, evinin önünde toplanan kalabalık tarif edilemezdi. ataköy 5. kısım camisinde cenaze namazı kılındı.

biz öyle bir toplumuzdur ki kıçımızı kaldırmaktan aciz bilgisayarın başına döktürürüz:’ olum bak şimdi dtp kapatılırsa nolur hacı? ha nolur? kaos olur abi,evet’ oturduğumuz yerden ahkam kesmeye bayılırız. ama bugün oturduğunuz yerde özgürlük, şu bu mesajı verme günü değildir. bugün üstüne oturduğunuz beyninizi azıcık da olsa havalandırma günüdür.

bu entryde yeri gelmemiş olsa dahi 13 kasım pazar günü tandoğan’da bir miting yapılacağını belirtmek isterim. mitingi düzenleyen parti olarak mhp’nin adı geçmekte lakin biz de orada olacağız. gücümüzün hala yerinde olduğunu göstermek için.
independence
yurek dayanmiyor $ehitlerin cenazelerinin goruntulerini izlemey, can dayanmiyor gencecik fidanlarin daha cocukluk ya$larindan yeni siyrildiklari donemde topraga verilmelerine. hayata kufrediyor insan "senin adaletinin ta icine sicayim" diye ama elden ne gelir, ne soylesen, ne soylesek bo$. giden gitti gelmez daha geri, ne kadar aglasan ne kadar haykirsan da bo$ artik. i$te bu $ehitlerin kanlari uzerine parmakla ciziliyor bir suru dumen, bir suru hainlik. parmaklarda kalan kan pihtilari emiliyor haysiyetsiz vampirler tarafindan gece gunduz. $ehitlerin kanlari ile imzalaniyor kurt acilimi isimli projeler ve ayni kanlarla imzalaniyor dagdan inen teroristlerin serbest birakilma kararlari. gonul ister ki ayni kan bogsun bu ortami saglayan zihniyeti en derinlerinde ama bekle, zaman gelmemi$ demek ki henuz. cikar hepsinin acisi bir gun bir $ekilde bir yerde.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol