pkk bayrağı

independence
e$ine az rastlanan salakca bir durum var ortada.

dune kadar pkk bayragi diye kimse bir $ey telaffuz etmezdi, haber bultenlerinde dahi "bez parcalari" olarak nitelendirildi. zira bayragin anlami bir ulusun simgelenmesidir, ugrunda kan dokulen topraklarin simgesidir.

e bugun haber bultenlerini izliyorum da deh$ete du$tum resmen. dun dtp konvoyuna izmirde yapilan saldirilar ile alakali yorum yapanlarin hepsi, ba$ta ba$bakan olmak uzere muhalefet parti liderleri de agizbirligi yapmi$ gibi, her biri ayri ayri pkk bayraklarindan bahsediyorlar.

ba$bakan diyor ki "dtp konvoyunda abdullah ocalan posterleri vardi ve pkk bayraklari vardi.", deniz baykal diyor ki "ba$bakan soylesin bakalim pkk bayraklari hangi bolgelerde acilabilir hangi bolgelerde acilamaz", ana haber bultenleri diyor ki "pkk bayraklari acilmi$ti"..

lan noluyoruz? ne bayragi? herkesden habersiz kendi aranizda pkk’yi mi me$rula$tirdiniz da pkk’ya bir ulke bir ulus gibi davranmaya ba$ladiniz, bayraklarindan bahsediyorsunuz. bugun bunlari telaffuz eden insanlar yarin "pkk ba$bakani ile resmi goru$meler yapilacak" turu $eyler zirvalamaz mi?

bu bir dil surcmesi degil, bu sayin ocalan kelimeleri ile halka caktirmadan empoze edilmeye cali$ilan planin parcalarindan resmen.

pkk bayragi ne olm, pkk bayragi ne demek lan? pkk ne zaman bir ulus oldu bir devlet oldu da bayraklari bile telaffuz edilmeye ba$landi. ben ne zaman kacirdim bunca geli$meyi?

yaziklar olsun hukumetine de muhalefetine de medyasina da. soruldugu zaman mangalda kul birakmayan babayigit liderler, meclis konu$malarinda pkk bayraklarindan bahseder olmu$.

verin ulkeyi hepten teroristlere de rahat edin lan. biktim sizin riyakarliklarinizdan adiliklerinizden hainliklerinizden yemin ederim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol