türk torrent

0 /
independence
download yaparken bir yandan da upload yapmazsaniz rationun du$uyor ve sonra da download hakkiniz elinizden aliniyor. adaletli olsun diye yapilmi$ bu uygulama, cok da guzel yapilmi$. bu sayede cok yuksek hizlarda indirebiliyorsunuz her istediginizi.
independence
$oyle bir $eye $ahit oldum bugun.

kurtlar vadisi pusu bitti ve 4 dakika 27 saniye sonra dvd kalitesindeki torrenti siteden 850kb/sn hizinda indirilebilir bir halde yuklendi. torenti yukleyen ki$inin 4 dakika 27 saniyelik gecikmesinin sebebi ise torrenti yukleyecekken kapinin calmasiymi$.

oeah be arkada$. yakinda dizi daha yayinlanmadan yukleyecekler torrentleri.
akhillius
bu ve bu tip tracker’lerde bokunu çıkartma yarışına girmişler. teşekkür ederim bunların anlayışına. iki gram bir şey indircez onuda kursağımızda bırakıyorlar. alternatifiniz varken bu şımarma niye canım benim. hıh. evet.
independence
son zamanlarda fazlaca sican site. bak $u anda yine acilmiyor. bir kurtlar vadisi pusu indirmek istedi bu deli gonul, ona da pi$man ettiler adami.
independence
en harika yani tv deki diziler bittikten 5 dakika sonrasinda torrenti $ak diye du$uveriyor buraya, reklamsiz, hd kalitesinde, enfes. sadece 5 dakika sonra.
independence
vip sacmaligini cikarttiklarindan bu yana torrentler cok gecikir oldu. eskiden ezel bittikten 3 dakika sonra torrenti du$erdi siteye, $imdi 30 dakikalari buluyor. tabi, once parali uyelikleri tatmin etmeleri lazim.
independence
diziler sunuma verildigi anda indirmenin zerre anlami yok, zira 1 ila 3kb arasinda indirebiliyorsunuz ancak. biraz bekleyin, 1 saat sonra 800kb/sn ile iner ayni torrent baglanti hiziniza gore.
independence
alternatifleri cok yok diye fazla cakalla$mi$lar.

"eger $u reklama her gun birer kere tiklamazsaniz pop up reklam alacagiz" tehdidinde bulunuyorlar kullaniciya. buyuk terbiyesizlik.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol