16 kasım 2009 istanbul da metrobus zammi

independence
bu sabahtan itibaren gecerli olmak uzere istanbul’da ki metrobus ula$im ucretlerine gelen zam.

gelen zamma gore metrobuslere bini$ %33 pahalila$mi$. bu zamma gore artik ogrenciler metrobusu kullanirken 1tl, normal vatanda$lar ise 2tl odeyecekler.

eskiden kac paraymi$ ben $imdi onu bilemedim ama %33 luk bir zaman bir hayli fazla bir oran. bari ogrencilere zam yapmasalarmi$ iyi olacakmi$ ama dinleyen kim tabi.
elma sekeriiii
lan zaten metrobüste aktarma yapamıyorduk, bir de üzerine zam geldi!

aldıkları, arkada bo$ bo$ yatan otobüslerin paralarını çatır çatır yolculardan alıyorlar ma$allah!
orqn
çok fazla berbat oyu alma ihtimalini göze alarak fiyat tarifesinde eskiden bir adaletsizlik olduğunu söyleyebilirim.normal otobüslerle metrobüsün aynı para olması gerçekten bir adaletsizliktir çünkü metrobüs hem çok hızlı gidiyor,hem çok sık gidiyor,hem de çok uzun güzergahlarda gidiyor.doğal olarak herkes otobüstense metrobüsü tercih ediyor.yani bu iki ulaşım aracı arasında rahatlık açısından bu kadar fark varken fiyatının aynı olması sizce normal mi?ha gönül isterki hepsi aynı para olsun,hatta uçak bile 1,5 tl olsun ama malesef yok böyle bir dünya.zam çok mudur az mıdır burasını tartışırım ama normal iett biletiyle arasında bir fark olması bence hakkıdır.
chef doeuvre
götümüze giren kazıklardan sadece biri. oysa her ay elektrik zammı, yaşama vergisi gibi bin bir türlü paralar kesiliyor yaptığımız her işten...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol