internal server error

independence
eger bilgi sozluk’te boyle bir hata ile kar$ila$iyorsaniz, sorun sizde degil benim allah bilir hangi kodlamada yaptigim bir hata sebebi iledir. hatanin net sebebini ogrenebilmek icin broserinizda araclar / internet secenekleri / geli$mi$ kismina giderek orada bulunan "aciklayici http hatalarini gorster" kisminin hemen yanindaki tiki kaldirin ve sayfaya yeniden giri$ yapmayi deneyin, sonra da elde ettiginiz error sonucunu lutfen bana bildirin. tanri sizi korusun.
independence
#955396

hemen birileri bilip bilmeden bu tur sozluklerde kullanilan sistemin apache oldugundan bahsedivermi$, dolayisi ile internal server error hatasini da direkt olarak apache’ye baglami$.

eksik bilgiyi tamamlayayim, yanli$ bilineni duzelteyim.

oncelikle "bu tur sozlukler" ne tur sozluklermi$ ki ayni sistemi kullaniyro topu?

yok oyle bi$i.

apache %98 oranla linux sistemlerde kullanilir, windows sistemde kullanabilmek icin windows sistemini modifiye etmek gerekmektedir ki bu da sistemin hizini ve verimliligini gozle gorulur derecede azaltacaktir.

apache sistem linux’ta kullanildigina gore php odaklidir, asp’de kullanilmaz. "bu tur sozlukler" tanimi daha burada patlamaktadir zira bilgi sozluk asp yazilimli bir sitedir. php yazili sozluklerin %95 i ise ayni koddan olu$mu$tur, oysa bilgi sozluk yaziliminin her evresi el emegi goz nurudur, e$i yahut benzeri yoktur, her kodu sifirdan yazilmi$tir.

apache internal server error verebilecegi gibi mssql de rahatlikla bu hatayi verebilmektedir ve hatanin sebebi kodsaldir, sistemsel degil. en azindan bilgi sozluk’te bu $ekildedir.

bilinmeyenin ara$tirilmasi ve hakkinda bilgi edinilmesi elzemdir, gotten sallamak mekruhtur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol