teröristlerin halk kahramanı ilan edilmesi

independence
asil ba$lik $u $ekilde olmaliydi ama sigdiramadik karakterleri;

"teroristlerin neredeyse halk kahramani ilan edilmesi"

kurt acilimi adi altinda uygulanan neredeyse teroriste taviz ve destek konulu ba$ligin altinda yapilan uygulamalar neticesinde, abdullah ocalan’in da araya girerek pkk’ya "bir grup teslim olsun" cagrisinin hemen ardindan ulkeye donen pkk’li "teroristlerin" neredeyse halk kahramani muamelesi gormedi durumu.

daha net bir aciklamasi varsa ben bilemedim ama kalk sen teroristin ayagina devletin hakimini savcisini yolla, sinirda mobil mahkeme kur ve daha sonra da pi$manlik yasasindan faydalanmak istemiyoruz diyen teroristleri zorla pi$manlik yasasindan faydalandirarak toplumun icine sal.

devlet kendi eli ile teroriste bunca imtiyazi tanirken, dtp ve taraftarlari bo$ durur mu?

durmaz elbette;

toplanirlar yuzlercebin ki$i, havai fi$eklerle halaylarla zilgitlarla kutlarlar bu geri donu$u.

geri donu$ kutlansin, tek kelamim yoktur bu konu ile alakali, ancak sen teroristi degil geri donu$u kutla, terorun bitmesi ihtimalini kutla, 34 ki$iyi halk kahramani gibi lanse etme, o $ekilde davranma onlara, konuyu kutla konunun piyonlarini degil.

yapilanlarin amaci ne kutlamadir ne de terorun bitme ihtimaline sevinmektir. yapilanlarin amaci bariz bir $ekilde "teror devlete kar$i galip geldi, biz istedigimizi elde ettik, artik turkiye’ye donuyoruz" imaji yaratmaktir. ba$bakan bile kendi eli ile yarattigi canavara kar$i tepkili, gerisini sen du$un artik.
orqn
gayet doğal bir durumdur.o teröristler güneydoğu ve ırak dağlarında yaşayan,avrupanın da çeşitli ülkelerine dağılmış halkın kahramanlarıdır çünkü.

üst paragraftra adı geçen halkın kürtler olduğunu zannediyorsan eğer 1dk hareketsiz kal,sonra üstüne kalın bir şeyler giy,bir ağrı kesici iç yat uyu hemen.

gülben ergen’den geliyor:

(bkz: kandıramazsın beni)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol