muhabbet kralı

0 /
mad
saat 01.00’a yaklaşırken hala başlamamış. her hafta böyle olacaksa diğer programlara göre izleyicide büyük bir oran beklemesinler.
independence
daha ilk programinda saat 01:00 i gece ba$lami$tir ama nihayetinde ba$lami$tir.

bu programda mizah yok, okan bayulgen’in ntv’de yapmi$ oldugu sade vatanda$ tadinda bir program. konular cok ciddi, konuklar cok ciddi. iyi olmu$.
independence
inanilmaz faydali bir program ve her inanilmaz faydali programlarda oldugu gibi saat 02:00 sularinda ba$ladi, saat 04:00 ve halen devam ediyor, etsin zaten. ancak bu ve turevi faydali programlarin bu saatte ba$lamasi ama kazanmali ve benzeri programlarin(uygur karde$lerin sundugu deli sacmalari misal) tam insanlarin tv izleyecekleri saatlerde yayinlanmasi bana cok koku$mu$ kâr amaclarinin her $eyin oncesine gecmesini hatirlatiyor ki, boyle durumlarda cidden tiksiniyorum medyadan.

uyu$turucu ile alakali o kadar onemli $eyler konu$uldu ve o kadar onemli konuklar agirlandi ki bu programda, uyu$turucuya meyilli insanlar izleyebilme olanagi bulsalardi eminim en azindan bir kaci bu zehirden henuz du$unce arifesindeyken bile vazgecebilirdi. ama sen programi gece 02:00 ye yakin bir saatte ba$latirsan o meyilli ki$iler uyurlar, yarin ya da ilk firsatta uyu$turucunun kucagina du$erler.

en azindan bu programi erken ba$latsinlar.
orqn
programda bir tane doktor hanım var.adını söylediler ama benim 2 mb lık hafızam kaydedemedi tabi.kadının sabah ameliyatı varmış ama gecenin bu vakti televizyon programına gelmiş,bana pek doğru bir davranış gibi gelmedi.ayrıca kadında hiç öyle bir insanı ameliyat edecek gibi bir tip de yok.ha o tip nasıl bir tip derseniz hiç bir fikrim yoktur.
independence
saat 01:21 olmasina ragmen halen ba$lamayan program. 2 ye dogru ba$lar sabah 05:30 da falan da biter artik, hem de pazartesi gecesi. daha akli ba$inda i$ler bekliyoruz okan bayulgen’den.
independence
diger okan bayulgen programlarindan daha gec ba$layan program. sanirim icerisinde mizahin olmamasindan kaynakli, sadece ilgili olan ki$iler izlesin amacli.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol