medya kralı

0 /
mad
sallanmadık isim kalmadı 30 dakika içinde. rezil medya ve televizyonculuk anlayışının hat safhada olduğu ülkede az bile şu an.
independence
bu programda oyku gurman’a o kadar ayip edildi ki, bu kadarini asla tahmin edemezdim.

kiz saatlerden beri studyoda konuk sandalyesinde ama seyirciler varligini bile unuttu. arada sirada kamera gosteriyor da hatirliyoruz varligini. bu kadar unutulmaz bir konuk, unutturulmaz.
independence
$ahsi fikrimce programin kisaca ozeti;

oncelikle varligi benim acimdan inandirmaz sevindirici olmu$tur zira pazar gunlerinden nefret etmemi bir nebze olsun azaltmi$tir. ulan bugun naapsak acaba sorusunu en azindan cevaplandirabilecek bir secenek olmu$tur $ahsim adina.

ote yandan hakki devrim’in gozumdeki karizmasini ve bilgeligini almi$ tavana ta$imi$tir konu$malari ile, eger oray egin bu konu$malardan biraz olsun ders cikartabilmi$se bu onun icin hayati bir ders olmu$ olmali.

yekta kopan her zamanki zerafeti ile programa konuk olmu$, burcu esmersoy ile alakali giydirmeleri de olanca zerafeti ile geri teptirmi$tir.

oyku gurman saatlerce sadece saclarini duzeltti programda, zira kendisine kimse soz hakki vermedi, buyuk terbiyesizlik yapildi kiza. sabirliymi$, ben olsam coktan terketmi$tim studyoyu.

bengi semerci kendisine yaki$an nezaketle sorulan sorulaca bilimsel aciklamalar getirip suresi dolunca da gitti.

oray egin hakki devrim tarafindan neredeyse fircalandi ve cok da guzel oldu. acik konu$uyorum ben bu oray egin’in neci oldugunu, kim oldugunu halen bilmem, bilmek de istemem ama gazeteciyse ki oyle duyuyorum sagdan soldan, bir insan gazetecilik yaptigi ulkenin lisanini hakki ile konu$abilmeli bence. e bu adam daha benim kadar turkce konu$amazken nasil gazetecilik yapiyor onu hic anlayamadim.

okan bayulgen ilk gunun heyecanindan olsa gerek cok yerde sacmaladi. ozellikle shakira ve madonna kliplerinde "seksin sattirmasi" kisminda iyice zivanadan cikti, yenilikci ve asi olarak nitelendirdigimiz ve bildigimiz okan bayulgen neredeyse bir imam hatip ogrencisi kivamina burundu. hic yaki$tiramadim ama umarim gecicidir bu sacmalik hali.

programin var olmasi her halukarda var olmamasindan cok daha iyiydi. bu nasil bir tanimdir deme, misal oray eginin de var olmamasi var olmasindan cok daha iyidir ama elden gelen bir $ey yok. guzel bir program olmu$, umarim devam bolumlerinde de bir aksilik cikmadan pazar gecelerimizi renklendirir.
independence
disko krali formatindan cok uzakla$mami$ olsa bile yine de keyifli program. disko krali’na nazaran muzikten cok konu$ma var, az reklam var, medya arkasi’na daha cok yer verilmi$. bu sebeple de disko krali’na nazaran daha doyurucu olmu$. en sevdigim ozelligi de bunaltici pazar gecelerinin ilaci olmasi. saat 03:00 lere kadar devam ediyor, yakla$ik 4 saat suruyor.
independence
programdaki igrenc ses patlamalari ile alakali programin ses teknisyeni tarik isimli birey az once aciklama yapti.

orada her $ey yolundaymi$, sorun studyodan uyduya ula$an sesin bizim evlerimize gelirken gecirdigi a$amalardaymi$.

e karde$im, biz ayni binada hazirlanan beyaz show’da boyle bir ses rezaleti ya$amiyoruz. kaldi ki daha ba$ka studyolarda da canli yayinlanan programlarda da yine boyle bir ses sorunu ya$amiyoruz da, sevgili uydulariniz okan bayulgen’in tum programlarinda mi killik cikartiyorlar bize. lan uyduyu sirf bu programlarda mi hackliyorlar ne yapiyorlar?
independence
cansu acar isimli bir telefon ziyaretcisinin studyodaki kameramanlardan bir tanesine ciddi ciddi telli duvakli talip oldugu program. izdivac programlarina dogru hizla yol aliyor bu program da.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol