msn de is görüşmesi yapmak

independence
ba$tan soyleyeyim, yapma. beni dinle, kesinlikle i$ goru$mesi falan yapma msn de, pi$man olursun. oldum oradan biliyorum.

$iddetle kacindigim bir $eydir bu, msn de i$ goru$mesi yapmak hic tahmin edemeyecegin kimi sonuclar dogurabilir. yillardir cali$tigin bireylerle bir daha cali$mama karari alabilirsin, senelerdir cali$tigin $irketlerin kapisinin onunden bile gecmemeye kendi kendine soz verdirebilir bu goru$meler sana. senelerdir gozunde tam anlami ile bir i$ adami olan, son derece ciddi ve guvenilir bir imaj sergileyen insanlar, uc dakika icerisinde bu imajlarinin yerini bir maymuna birakabilirler. bak olabilecekleri soyluyorum, kulak ver sozlerime.

+ indy bey merhabalar. yeni bir i$ anla$masi yapmak arzusundayiz sizinle, zira bildiginiz uzere 4 gun sonra anla$mamizin suresi dolmakta.
- hay hay. $artlari belirleyelim yapalim anla$mamizi. senelerdir cali$iyoruz sizle ve kendi adima son derece memnunum.
+ ayni memnuniyete biz de sahibiz indy bey, yalniz telefonunuz hep me$gul, size bir turlu ula$amiyoruz.
- dogrudur, arayanim soranim pek cok oluyor gun icerisinde.
+ indy bey, o halde msn adresinizi verin ben ekleyeyim, ileti$imi oradan kuralim sizinle, uygun mudur?
- (agzima sicsalardi da $unu soylemeseydim.) elbette!

msn adresleri alinir, adresler msn listelerine eklenilir ve davetler kabul edildikten sonra ilk $ok ya$anir. o kallavi imajli, son derece ciddi i$ adaminim msn display picture bolumunde "ula$maya cali$tiginiz ki$inin resmi cok seksi olmasindan oturu $u anda ula$ilamiyor. lutfen daha sonra yeniden deneyiniz." yazili bir gif var ve nicki de "sexy_man:)"..

ve ilk mesaj gelir.

+ indy selam dostum:ppp

???

lan "indy bey" ne zaman "indy selam dostum urkme biz dunyaliyiz" kivamina eri$ti. ayrica o dil cikartma igrenclikleri nedir lan?

- merhaba ertugrul bey.

ikinci $ok kapida!

"sexy_man:) nickli arkada$iniz size bir titre$im yolladi"

lan lan?

i$te bu andan sonra bende ne bu bireyle ne de temsil ettigi firma ile alakali cali$ma hevesi zerre kalmami$tir.

belki benim eski kafaliligim bilemem ama ben cali$acagim insanda hangi ortamda olursa olsun ciddyet ararim, ozellikle duzgun ve akici bir konu$ma ararim, saglam bir diksiyon ararim ve her $eyden onemlisi en azindan beni anlayabilecek miktarda zeka ararim. e tum bu aradiklarimin var oldugunu du$undugum bir bireyi msn denilen $er odagina ekledigim anda bireyin aklimdaki tum imaji yerle yeksan olacaksa, sicmi$im oyle i$ goru$mesine ben. bilseydim yedek hat alir sadece onlara verirdim numarasini, i$imize diger hattimdan ama telefon uzerinden devam ederdik.

yakinda bana sanal sex teklif etmesinden cekiniyorum. ertugrul bey, hey ertugrul, adamim duy sesimi!
kalimera
msnli mülakat hiç ciddi sonuçlar vermez. bi kere ortam laubali olur. hele ki msn dili, işi de, iş vereni de, iş arayanı da helak eder. şiddetle kaçının efendim. saçma sapan ifadelerden hiç bahsetmiyorum bak.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol