monopoly city streets

0 /
independence
ogrendigim kadari ile google imalati olan(yaniliyor da olabilirim) ve goolge maps yardimi ile oynanan sanal monopoly. harika bir oyun oldugunu du$unmekle birlikte sitenin bir turlu acilmiyor olmasi sukutu hayallerden sukutu hayallere suruklemektedir bunyeyi.

http://www.monopolycitystreets.com/
sierra
herkes bi anda saldırınca bi ara girilemeyen oyun. hayalimdi hep, sonunda grçekleşmiş olmasına çok sevindim.
orqn
nihayetinde rahat bir şekilde oynanmaya başladı oyun.biz girene kadar millet en güzel yerleri kapmış o ayrı.
orqn
günde en fazla 10 teklif yapabiliyormuşsunuz bu oyunda,onların da en fazla 2-3 ü cevaplanıyor zaten.öyle bekliyorsunuz boş boş biri teklifi okusun da kabul etsin diye.
independence
oyunda bir bokluk var. afrika da bile ev kurabilecek yer bulamadim, hani turkiye’yi falan gectim artik. hicbir yerde ev kuramiyorum ya da bende bir dangalaklik var.
independence
inatla bir bok anlamadigim oyun.

ya diyelim ki herkese teklif yolluyoruz ki zaten bu da gunde maksimum 10 tane olabiliyor ve yine diyelim ki kimse teklifi kabul etmiyor(ki zaten neden etsin ki, guc bela bulmu$ bina kurabilecegi bir yer), e bu durumda ne bok yicez biz? hani hicbir $eyi hicbir yere kuramiyorsak ve teklifleri de kimse kabul etmiyorsa o zaman ne olacak ben bunu bilemedim.
orqn
hay ben böyle oyunun dedirten cinsten.akşamdan beri kafa yoruyorum hala sahibi olmayan sokakları nasıl alabileceğimi çözemedim.sahipli olanları almak zaten imkansız,adam niye satsın sana malını mülkünü.bir de tekliflerde kota var,yani değerinin çok üzerinde bir telif yapamıyorsun hiç bir yere.böyle olunca da mal sahibi vermiyor sana yerini tabi.
independence
cok yeni bir oyun olmasi sebebi ile(9 eylul de ba$ladi) internet uzerinden kesinlikle herhangi bir bilgiye ula$ilamiyor. zaten kisa omurlu bir oyun olacakmi$. 31 ocak 2010 son gun.
orqn
istanbul un karış karış parsellenmesinden dolayı barınacak yer bulamadığım ve kendimi izmir e attığım oyundur.saatlerdir istanbulda alacak 1 sokak bile bulamazken izmirde 2 dakikada 3 sokak aldım bile.
orqn
çok yüksek teklifler yaptım bazı caddeler için bu oyunda;şimdi teklif yapınca o miktar sizin kasanızdan çıkmış gibi görünüyor,adamlar reddederse teklifi para geri geliyor.ama bu şerefsizler cevaplamazlarsa eğer teklifi öyle mal gibi kalıyorsunuz beş parasız.eminim bekleyip bekleyip 6.günün sonunda reddedecek adiler.
independence
almanya’da harika bir cadde kapattim az once, icerisine 60 tane ev in$a edilebiliyor ama ben sadece 2 ev in$a edebildim. o evlerin hepsini in$a ettigim zaman almanya benden sorulacak artik. o caddeden gecen her almandan para alicam. turklerden daha da cok alicam. herkesden alicam.

not: acele edene almanya da enfes yerler mevcut.

not2: delielveli nickli ki$i. uzgunum, o hazard binayi ben oturttum gayrimenkullerinin uzerine, ama sorarsan hic pi$man degilim allah biliyor ya.
independence
normal monopoly deki gibi $ans kartlari da var bu oyunda. misal bana sudan sebeplerle hem 33,000$ ceza kesti hem de 500,000$ hediye ediverdi sagolsun. sanirim her uc ya da dort ev in$asi sonucunda bir kart hakki veriyor oyuncuya.
orqn
buca yı karış karış parsellemeye devam ettiğim oyundur,ayrıca biraz daha hızlı olsa başka ne isterim dedirten cinsten de bir oyundur bu.yavaşlığı hakikaten can sıkıyor.her şeye rağmen dakikada 2 konut inşa ediyor muyum,ediyorum!

(bkz: tek rakibim toki)

duyuru:buca da 702 711/2 701 499 206 ve 711/4 nolu sokaklarda oturan bilgiçler:toplayın pılınızı pırtınızı çıkın kapının önüne.uğraştırmayın beni!
isyankarmuhabir
hali hazirda 3 gunumu verdim ama hala bir varlik edinemedim, zaten mulkiyet nedir ki. hem ayrıca mulkiyet hırsızlıktır!!!. sozlugun butun bilgicleri birlesin!!!!
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol