restaurant kabusları

independence
atv’de yakinda yayinlanacak olan ancak reklamlarindan ne bok oldugunu bir turlu anlayamadigim program. anlayamayi$imin sebebi televizyonumun sesinin her daim mute da olmasindan kaynakli olabilir ama insan $unun sesini dinlemeden de anla$ilabilir bir reklamini yapar. anlasaydim ne oldugunu yazardim i$te burada ne guzel.
sipsi
televizyonun sesinin kapalı olmamasına rağmen ne olduğunu anlayamadığı program. tamamen benim salaklığımdan büyük ihtimalle. böyle birileri yemek yaptı. sonra diğeri ağladı. sonra bir kadın bir de adam var masada. onlar sinirlendi. kalktılar böyle masadan. öyle yani.. değişik..
bitterend
programın senaristi ve de başrol oyuncusu kaya demirer, çeşitli kabusları olan ve onu çağıran restaurantlara dört gün süreyle konuk oluyor ve beğenmediği konuları acımasızca eleştiriyor. onun eleştirilerine önem veren ve tavsiyelerine uyan mekanlarda yaşananları ekrana getiren "restaurant kabusları", ilgi çekici dialogları ve tartışmaları ile türk televizyon tarihine yepyeni bir format getiriyor.

kopyaladım,yapıştırdım, bun yaparken 5 kez filan da okudum. ama anlamadım. konuyla ilgili az bi ışık yandı aslında beynimde ama amacını bi türlü anlayamadım.nazo reklamına bile daha fazla anlam yüklerim zorlarsam, o derece.
nickten yana sansim yok
şu sıralar önündeki tabağı elinin tersiyle iten şerefsizlerin büyük bir hızla türemesiyle oluşan keşmekeşin mide bulandırıcı bir parçası. ya yiyemez olun ya da bok yiyin!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol