uyurken izlenmesi en keyif veren varlıklar

independence
sevgili...

di mi?

yarrak sevgili, sazan olma arkada$im, ne sevgilisi? sen o sevgili ki$isini ili$kinizin 3. yildonumunde de uyurken bir gorsene, saniyede kac ayri ses cikartip kac ayri yerini ka$iyor.

degil sevgili falan, ayri zaten insan olmasi da gerekmez. varkliklar demi$im bak.

sen hic kopegin uyurken izledin mi onu? izlediysen o dakika daha net anlamadin mi onu ne kadar cok sevdigini ve ona olan bagliligini? anlami$sindir hic $uphesiz. kopek de horlar, hatta mutemadiyen kicini yalar ya da ka$ir uyurken ama ondaki o guzellik, patilerindeki o sevimlilik ba$ka hicbir varlikta yoktur muhtemelen, sevgili de dahil buna.

ankete onculuk etmi$ gibi oldum bir bakima ama aklima takildi gece gece, payla$madan edemedim.
nevarkiyani
uç buçuk yaş civarlarındaki, tombul,kırmızı yanaklı,yumuk elli,eşşek gözlü,uyurken kıvırcık saçlarının uçları terden ıslanan,’kendi çocuğum olsa ancak bu kadar sevebilirim’ dediğiniz,tekne kazıntısı erkek kardeş veya kardeşler.
zipirinsan
kedi. şahsi kanaatimce mır mır mırıldanarak uyuyan bir kediyi seyretmek çok keyiflidir.

sonra, kendimi insandan saymadığım için, benim uyumamı izlemek de pek keyif veriyormuş. uykumda konuştuğum için çok yaparlar bunu. konuştururlar beni, sorular falan sorup verdiğim cevapları sabah bir bir anlatırlar falan... acaip.
angelus
su kaplumbağam. gerçi totoş bi’ uyumaya başlayınca aylarca uyanmıyor; öldü sanıyorum kimi zaman ama bi’ bakıyorum pır pır canlanıvermiş sonra.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol