sol eli kafanin arkasına atip sag elle foto çekmek

kalimera
kızlara özgü bir poz verme modelidir. ben hiç bi erkekte böyle bi pozisyona denk gelmedim. ama tonlarca kız aynı pozu vermekten zerre çekinmiyor. hayır o sol el niye kafanın arkasında bunu da anlamış değilim zaten. yani kafanın o desteğe ihtiyacı mı var? a be kafasız kızım düşüyor mu kafan? yoksa kafanın tası mı atıyor durduk yerde?
ama şunu da merak etmeden duramıyorum. acaba bi erkekte bu poz nasıl durur? aynı şapşal görüntü onlarda da vuku bulur mu?
set me free
boyun fıtığı ihtimaline karşı bu poz biçimi tercih ediliyor diye düşünüyorum. karikatürünü okumuştum da uykusuz ya da penguen de, hanım kızımız boynu sargılar içerisinde geziyordu bu pozları vermekten. elini boynunda desteklemediği için olsa gerek.
nickten yana sansim yok
iki elini de kafasının arkasına atıp fotoğraf çekmek zor olacağı için bunu yapmıştır hanım kızımız. ama bu azim ve bu mallık olduğu sürece onu da yapar bu. eminim ben yani başarır.
nickten yana sansim yok
bunun üstüne bir de kafasını sola doğru eğip sağ bacağını sol bacağının üstüne atarak alt dudağıyla üst dudağını ileri doğru ittirmek suretiyle poz verenler vardır ki iki cihanda sağ yakasıyla sol yakası bir araya gelmez inşallah.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol