amına koduğumun kolbastısı

independence
$imdi afbuyurun, durumu ben $u $ekilde izah edeyim orneklerle, sonra kufur edersiniz bana yine de edecekseniz.

bursa’da hastanede yangin cikti, 8 hasta feci $ekilde can verdi. haber ulusal kanallarimizin birinde anahaber bulteninde veriliyor ve hemen ardindan;

+ evet sayin izleyicilerimiz. $imdi de ekranlarinizda afganistan’dan gelen 4 ki$ilik kolbasti ekibinin harika danslari.

i$sizlik cumhuriyet tarihinin en babayigit rakamlarina ula$ti, 1 senede ssk li sayisi 1,5 milyon civari azalma gosterdi. haber yine en ciddi ana haber bultenlerimizden birinde yer aliyor. e hemen ardindan da;

+ bugun sikmsemhamilekalmaz hastanesinde ilginc bir durum ya$andi, doktorlar dahil tum hastane personeli hastalarin $a$kin baki$lari arasinda kolbasti oynadilar.

vay a.k. arkada$ ya, daha neler neler.

pakistan’da canli bomba saldirisi. saldirida 30 ki$i parcalanarak can verdi. haberin yayinlandigi yer yine bir anahaber bulteni ve yine bir ulusal kanal.

+ tum izleyicileri $a$kina du$urecek bir haberimiz var $imdi sirada. bugun van’in aminakoyumsizinbenhabercilergibi ilcesinde bir van kedisi kolbasti oynadi. evet yanli$ duymadiniz, bir van kedisi kolbasti oynadi. $imdi hayretler icerisinde izleyeceginiz goruntulerimizle sizi ba$ba$a birakiyoruz.

oeah be karde$im yeter ama, ne kolbastiymi$ lan bu tum memleketin meselesi oluverdi bir anda. iki uc deli sahneye firliyor, elektrige carpilmi$ islak kedi yavrulari gibi hop oturup hop kalkiyor, sonra bunun ismi dans oluyor ve yetmezmi$ gibi bir de neredeyse memleket meselesi haline donu$uveriyor. yakinda mecliste kursude de karadenizli milletvekillerini kolbasti denen sikten yaparken gorursek $a$irmayalim, olagan kar$ilayalim. ne de olsa milletvekilinin gorevi milli meseleleri halletmektir aminakoyayim.

ha kolbasti efendi, bu arada senin de amina koyayim.

rahatladim ulan.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol