haneler

independence
skecler halinde olu$turulan bir dizi. komedi dizisi olmasi icin tasarlanmi$ olsa da hic ba$arili bulmadim, bulamadim. anlamiyorlar turk insaninin mizah anlayi$inin son senelerde cok ilerledigini, hep eski kafalara gore yaziliyor her $ey.
laughter
başlarda sönük kalan ama yeni yeni iyi skeçlerini izlemeye başladığımız program. özellikle tv’de yapılmış yemekteyiz parodileri içinde en başarılısını yaptılar bence. ameliyathanedeki versiyon müthişti.
laughter
her skeci bir şekilde haneli bir isimle adlandırmalarından mütevellit, nereye kadar yapabileceklerini merak ediyorum. yani türkçemizde kaç tane sonu hane’li olan kelime vardır ki.
independence
birbirinden boktan espri cali$malari ile bezeli program. bir tanesinde bile tebessum bile ettirmiyor. besbelli ki espri cali$malari cok aceleye getiriliyor.
independence
%99 u cok boktan oluyor ama %1 lik kisimlar denk geliyor arada ki onlar cidden cok gulduruyor insani. ama genel anlamda boktan bir program.
akhillius
televizyon izlemesini sadece okan bayülgen ile sınırlandıran bir bünyeye sahip olduğumdan dolayı ve tv izlemesinden hoşlaşmadığımdan dolayı izlemediğim fakat izlemelisin diye telkinler yediğim programdır. sanırım netten bir yerden bulmak lazımdır bunları.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol