bbg ali

laughter
biri bizi gözetliyor yarışmasının baya renkli kişisiydi kendileri. espri yapmıyorum ama aynı zamanda siyahiydi. hatırlıyorum, sempatik, esprili, konuşkan hevesli bi çocuktu.

şimdi birden bire nerden aklıma geldi de bu entryi girdim acaba denecek olursa sebebi var. geçenlerde zaplarken bez bebek’te gördüm bu arkadaşı. zaplarken niye hep bez bebeğe denk geliyorum diye bi handikap oluşmuşsa onu da açıklayayım; malum dizi günün 25 saati yayınlanabilme kapasitesine sahip.

neyse konu dağılmasın orada bu arkadaşı gördüm diyordum. bi anlık şaşkınlığın ardından bu programların yarışmacılara etkisi ve şöhret üzerine söylenmiş bir çok laf geldi aklıma. ali adına sevindim en azından bunalıma girip intihar girişiminde falan bulunmamış ufak tefek bi iş bulmuş çalışmış. yine tv’yi seçmiş ama olsun. hem çocuk renkten avantajlı, her zaman ona göre bi rol bulunur. ama tabi dizi seçimi, geleceği çok parlak kılmıyor. yine de olsun, bi yerden başlamak lazım ki bilmiyorum da bu ilk deneyimi mi.

şimdi bu entryi bi de sonlandırmak lazım ama çok da gerekli şeyler yazmadığım ve entryi sevgili günlük tadında kullandığım için sonunu getiremiyorum. varsın böyle kalsın. sen beni anladın sözlük. içimden geldi yazdım işte.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol