ufolarla dünya turu yaptım

independence
reyhan karaca’nin bilimin inandigi bildigi her $eyi alt ust edecek aciklamasi.

bugun gazetesi’ne yaptigi aciklamalarla dunyanin tarihini degi$tirmeye aday bir insan evladi oldugunu gosterdi kendisi. aciklamalar $u $ekilde;

----------------------------------------*------------------------------------

ufolarla dünya turu yaptım



11 mayıs 2009



haberler anında cebinizde hürriyet mobil

haberler anında bilgisayarınızda haber alarmı

haber kaçırmaya son hürriyet mind

sitene haber ekle kazan bumerang

ünlü şarkıcı reyhan karaca uzaylılar hakkında bugün’’e şok açıklamalarda bulundu: “uzaylılarla 1999’da tanıştım. bana kanserin ilacını verdiler ama hazır olmadığımız için geri aldılar. ufo ile birkaç saniyede dünya turu yaptım. sıcak kanlılar, insana güven veriyorlar.


işte karaca’nın akıllara durgunluk veren açıklamaları...

reyhan, bir süredir erkek kardeşin kemik kanseriyle mücadele ediyor. durumu şu anda nasıl?

profesör doktor harzem özger, benim için allah’ın eli... birçok ülkede yapılmayan çok özel bir ameliyat yaptı, kardeşimin bacağına protez taktı.

ailenizde başka kanser vakaları görülmüş müydü?

babam 61 yaşında kanserden vefat etti. halamın çocukları kemik kanseriydi. babamın kuzenleri bağırsak kanseriydi. babaannem bağırsak kanseriydi. kanser olmaktan çok korkuyorum.

rüyamda gördüm

kardeşinin hasta olacağını önceden hissetmiş miydin?

rüyamda kardeşimin kanser olduğunu gördüm. babamı da rüyamda görmüştüm. sonra kanser olduğunu öğrendik.

çok ilginç, başka var mı?

sibel can’ı, annesinin vefat ettiği gün nişantaşı’nda görmüştüm. yanına gittim, konuştuk. dışarıya çıktım. inanılmaz kötü hissettim. masmavi gözlü kadının gözleri simsiyahtı. siyah gözyaşı akıyordu. 2 saat sonra annesi vefat etti. abd’deki ikiz kulelerin yıkılacağını bir hafta öncesinde görmüştüm. hülya avşar’ı da çok gördüm. sonra annesi hastalanmıştı.

medyum özellikleri var sende o zaman!

sanırım. uzaylıların varlığına da inanıyorum, çünkü onları gördüm. bu konularla ilgili sirius uzay bilimleri araştırma merkezi başkanı haktan akdoğan ile konuştum. gördüklerimin gerçek olabileceğini söyledi.

gördüklerin rüya mıydı yoksa?

ne rüya ne de gerçek; arasında bir şey.

uzaylılarla nasıl tanıştın?

1999 depreminden bir hafta önceydi. uzaylılar beni yatak odamdan alıp götürdüler.

seni nereye götürdüler?

sabaha karşı 04.30 civarıydı. bir adam geldi, uzun boylu siyahlar giyinmişti. yatak odama geldi. kel, burnu büyükçeydi. aldı beni pencerenin önüne getirdi. uzay gemisini gördüm. birden beni ışınladı. ama o ışınlama değilmiş onlar benim odamı uzay gemisi haline getiriyorlarmış. 5-6 tane aynı görünüşte uzaylı vardı. düşünce yoluyla haberleştik.

tenleri karides kabuğu

uzaylılar neye benziyor?

tenleri karides kabuğu gibi. kocaman kafaları var. gözbebeği olmayan siyah gözler. boyları uzun değil. cinsel organları yok. dört uzun parmakları var. burunlar sadece delik. ağız küçük, dudak yok. inanılmaz sıcaklar. insana güven veriyorlar.

sana ne sordular?

sormadılar. ben onlara kanserin ilacını sordum. bana verdiler ama sonra, "hazır değilsin" dediler, aldılar. sonra saniyelerle bütün dünyayı gezdirdiler bana. siyahlı adam, "her şeyi hatırlayacağın zaman olacak ama şimdi değil, uyu" dedi. geçen yaz kumburgaz’a gelen ufo’lardan bahsedildi. onlar benim gördüğüm uzay gemisiyle aynıydı.


----------------------------------------*------------------------------------

kanserin ilacini vermi$ler kendisine, sonra da hazir degilsin deyip geri almi$lar, ben burasini anlamadim. kanser degilsin lan sen bizi mi yiyordun duduk? diyip mi geri aldilar yoksa insanlik adina mi hazir degilsin dediler bilemedim.

bir de sen kalk uzaylilar tarafindan kaciril, sonra da sikleri var mi diye kontrol et hey allahim. uzaylilarin cinsel organi yok diye beyanat vermi$ ya o sebeple soyledim bunu. sana ne allahin uzaylisinin sikinden ya, baksana keyfine sen. uzayli gelmi$ almi$ seni yatakodandan, dunyayi gezdirmi$ sana, sen hala uzaylinin siki pipisi pe$indesin. bari allahin uzaylisinin yaninda turk oldugunu belli etme be arkada$.

alakali roportaj $urada;

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/anasayfa/11619018.asp?gid=229

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol