call of duty modern warfare 2

0 /
independence
call of duty 6’nin resmi adi. 10 kasim 2009 da piyasada olacakmi$. oyunun isminin sadece modern warfare 2 olma ihtimali de var, zaten trialerinde de sadece modern warfare 2 olarak gosteriliyor. trailerinden pek bir bok anla$ilmasa dahi call of duty ile alakali tum oyunlara tapan bir birey olarak bu oyundan da ba$imi kaldiramayacagim kesin gibi bir $ey.

trailer $urada;

http://www.n4g.com/events_gdc2009/news-300729.aspx
independence
benden boyle sozler cok cikmaz genelde ama dayanamadim;

"oha artik ebenizin ami diyorum ba$ka bir $ey demiyorum."

ne demek istedigimi anlamak icin videoyu izleyin, nasil bir oyunla kar$i kar$iya kaldigimizi gorun.

http://tinyurl.com/pahzw6
nickten yana sansim yok
hayvanî bir şeye benziyor. çok gerçekçi. oyun oynuyoruz lan nabayım ben gerçekçiliği?

bana mario’larımı verin
saf anadolu mario’larımı
ördek avlayayım onlarla, böcek ezeyim
prensesi kurtarayım;yuva kurayım...

independence
videosundan ben $oyle salakca bir detaya takildim ki detay dedigime bakma, bir cati$ma halinde hayati onem ta$imakta bu detay dedigim $ey;

lan adam tetige her basi$inda $arjor degi$tiriyor, ne bicim silah o oyle.
mad
videosunda görüldüğü gibi adam 3 metreden yumruk atıyor oyunda. olmamış, sevmedim.

edit: şaka lan şaka. efsane olur bu.
independence
yanli$ bilmiyorsam oyun cikmi$ ve hatta dagitimi yapilmi$ ancak henuz d&r $ubelerinde yok. sabirsizlikla beklemekteyiz sulalecek. feci sava$ yapicaz zira multimedia ozelligi ile.
sahan91
an itibari ile yabancı torrent tracker’larına düşmüştür kendileri. çeksem mi çekmesem mi diye düşünmekteyim ama.

kurcalama: heyecan yapmayın xbox için kendileri
independence
xbox’a gosterilen ozenin pc’lere de gosterilmesi $art. xbox icin binbir ce$it torrent mevcutken pc icin bir tane bile yok henuz. hayir indirecegimden degil, sadece ayrimciliga kiziyorum.
independence
ilk defa $ahit oluyorum bir oyunun torrentlere bu denli gec du$mesine. konsol sahibi bireyler neredeyse oyunun yazilimini bile ezberlemi$ken, biz pc severlerin oyunu yalnizca hakkinda yazilanlardan ve teaserlerinden gozlemleyebilmesi cok aci, cok adice. lan hadi lan, bi cozun $u oyunu lan hadi.
independence
sanirim henuz sozlukte kimse oynamami$ bunu, zira kimseden ses soluk yok. oyle bir oyunu oynayip hakkinda yorum yazmamak cok mantikli degil sanki.

neyse, %99,7 lerdeyim, yarina kadar tum yorumlarimi donaritim ben burada.
18 karakterli nick
infinity ward ve activison’ın yeni bombası. indirmekte olduğum ve bir çok yenilik beklediğim teknolojik aletlerin olduğu, 2. dünya savaşı atmosferinden ayrılmış efsanevi first person shooter oyunu.

edit: infinity ward’ın yeni bombası ancak activision hala bu oyun ile uğraşıyor mu emin değilim, o yüzden dip not olsun istedim.
akhillius
evde var ve öylecik duruyor. oynamaya korkuyorum açıkcası devasal bir şey olmuş diye sürekli yorumlar geliyor. galiba harika durumda.

edit:şereffiz oyun demek istiyorum. bendeki halinde c ye program files içine açmam gerekli rarları. fakat yer yok. allah tependen baksın olm.
independence
$u anda haberlerde izledigime gore 24 saat icerisinde 4 milyon adet satilmi$. cu$ arkada$ be, bir de bunun torrentlerden indirilenleri du$unsene sen, o zaman allah bilir kac milyona denk gelecek.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol