yazara özel bilgi sözlük adresi

independence
$imdi $oyle bir du$uncem var benim, esasen uzun zamandan beri var ama bugun tam netle$ti ve uygulamaya gecirmeye karar verdim;

her kim ki bir hafta boyunca 200 ve daha yukarisi entry yazarsa, o ki$i icin ozel bir bilgi sozluk adresi tahsis edilecek ve bu adreste isterse sifir reklam olacak isterse reklamlari da goruntuleyebilecek.

peki nedir bunun anlami?

ornek olarak aello’yu verecegim zira son zamanlarda en cok entry yazan arkada$imiz kendisi.

diyelim mi aello onumuzdeki hafta icerisinde 200 adetten fazla entry yazdi ve istatistiklere yansidi. bu durumda aello’ya ozel bir subdomain hazirlanacak ve sevgili aello bundan sonra arzu ederse icerisinde hicbir reklamin yer almadigi bir sozlukte entry yazabilecek ve adresini de kendisi belirleyecek bu sozlugun. misal $u $ekilde olabilecek arzu ettigi taktirde;

http://aello.bilgisozluk.com

boylelikle aello tamamen kendisine ait bir adresten sozluge giri$ yapip entrylerini yazabilecek. boyle bir uygulamanin ornegini vermek gerekirse $oyle buyurun;

http://angelus.bilgisozluk.com

bu adres angelus’un senelerdir kullandigi adres ve farkindaysaniz sifir reklamlidir kendisi.

onumuzdeki pazar gunu saat 00:00 itibari ile durum gozlenecek ve 200 adetten fazla entry yazan her arkada$imiza boyle bir subdomain tahsis edilecek.

not: alakali ki$i eger ust uste 3 hafta boyunca 100 den az entry yazarsa ne yazik ki bu hakkini yitirecek ve eniden bilgisozluk.com domaini uzerinden yazmak zorunda kalacak.

not2: haftada 200 entry demek gunde sadece 30 a yakin entry demek oluyor ki entry ba$ina 2 dakika desek(ki bu da maksimum) gunde 1 saatinizi entry yazmaya adamaniz anlamina geliyor.

edit: kendisine ait bilgi sozluk adresi hakkina sahip olan arkada$larimiz hangi theme’i tercih ederlerse kendislerine o theme ayarlanacak ve sozluge her girdiklerinde her zaman kullanmak istedikleri theme ile kar$ila$acaklar.

edit2: $imdi baktim da angelus’un adresinde google reklamlari mevcut, demek ki kendisi reklami kaldir dememi$ bana, siz diyebilirsiniz.

edit3: sadece bkz verip uyaniklik yapmayin, ho$ kar$ilanmiyor. entrylerinizin incelenecegini de goz onunde bulundurun.
instrument
yazarları entry yazmaya ve sözlüğü düzenli bir şekilde takip etmeye teşvik eden bir uygulama ve ayrıcalık olmuş. yapanın edenin eline sağlık.
rdm
yazara özel bilgi sözlük adresi olmaz, bilgi sözlük adresine özel yazar olur. ehe ehe ehe. (bkz: hadi len) yazsaydım eger haftada 200 entry, adresim şu olurdu;

http://nazaretmeneolur200entrykassenindeolur.bilgisozluk.com
instrument
kulağa hoş geliyor fakat sırf ayrıcalıklı olmak adına sebepsiz anlamsız entrylerin çoğalmasına neden olmaz inşallah. yazarları fazla entry yazmaza teşvik edip sözlüğü hareketlendirmek adına güzel bir şey ama bence insanın yazasının geldiği başlıklara fikrinin yettiği kadarıyla yazması kadar güzel bir şey olamaz.
westkhan
herşeyin güzel olduğu pembe bulutlu bir dünyaya il adım ama sanki 3haftada 100 entry bu biraz garip olmuyormu bunun vizesi var çalışması var bazen vakit ayrılamıyor sanki bu bir büyük birader yönelendirmesi gibi olmuyormu.
not:bu yazdıklarımdan sonra umarım.
independence
gecen hafta girmi$ oldugu 322 adet entry ile ilk olarak boyle bir subdomaini sevgili aello haketmi$ bulunuyor.

kendisine sifir reklamli bir sozluk subdomaini armagan edildi yine kendisinin default olarak tercih ettigi bir theme ile birlikte.

http://aello.bilgisozluk.com

bu subdomainin devami icin yapmasi gereken tek $ey ust uste 3 hafta boyunca 100 entry girmemezlik yapmamak.

yani nedir bunun anlami?

bu hafta girilen entry sayisi: 0
gecen hafta girilen entry sayisi: 0
onumuzdeki hafta girilecek olan entry sayisi: 100

bu durumda dahi subdomainin kendisine ait olma sureci devam edecektir. yani iki hafta sifir entry yazsa ve ucuncu hafta bir hafta boyunca gunde sadece 15 entry yazsa subdomain sozluk var oldukca kendisine ait olacaktir.

entry yazma $evkinin hic eksilmeksizin devam etmesini diler, kendisini en icten duygularimla tebrik ederim.
independence
kimi uyanik ki$ilerin anlayamadigi yayhut anlamak istemedikleri bir konuya aciklik getirmek isterim. oncelikle $u entrynin 3. editi okunmali;

#856094

ne denmi$ orada?

"entrylerinizin incelenecegini de goz onunde bulundurun."

anlayamayi$iniza hayranim.
angelus
yazar sözlükten çıktığında; güle güle gadasını aldığım, akşama geç kalma, yemekte karnıyarık var, gibi uyarılarda bulunan; canım terli terli su içme, açıkta satılan yiyeceklerden uzak dur, diyerek bir anne şefkati yaşatan; en geç 8’de evde ol, almayayım aklını, diyerek baba otoritesini hissettiren işlevsel bir adrestir.
sipsi
geçen hafta 67 entry daha yazsaymış esrakesh’in de olacakmış. belki de vardır bilmiyorum. yada yazsa da olmayacaktı belki, araya kaynayacaktı öyle. gerçi bence ödülünün peşinde koşardı, hakkını arardı, ben olsam öyle yapardım, yapmayabilirdim de belki, bilemiyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol