cem garipoğlu

0 /
independence
münevver karabulut’u oldurdugu ve daha sonradan testere ile kafasini keserek etiler’de bir cop konteynirina attigi iddia edilen, cok zengin bir ailenin oglu olan zanli. cinayetten bugune kadar kendisinden ne bir haber alinabilmi$tir ne de yakalanabilmi$tir. ailesinin a$mi$ mal varligi sayesinde yurtdi$ina kacirildigi iddia ediliyor.
independence
bir soylentiye gore yurtdi$inda bir yerde yakalanmi$ kendisi ve bir kac ust duzey polis muduru kendisini teslim almak uzere yurtdi$ina gitmi$ler.

tabi bunlarin hepsi soylenti a.k.
independence
sirf bu adami bulmak icin polis tarafindan ozel bir ekip kurulmu$ ve bu ekip dunyanin neresinde olursa olsun cem garipoglu’nu arayacakmi$. i$e de once rusya’dan ba$lami$lar.
independence
kendisinin yakalanmasi icin 8 ayri ilde 129 operasyon yapilmi$. 129 operasyonun hepsi de 155 polis imdat hattina verilen asilsiz ihbarlar ile gercekle$tirilmi$. ust kat kom$ularinin cok gurultu cikartmasindan rahatsiz olan ki$iler bile 155 polis imdat hattini arayarak "cem garipoglu ust katimizda uyu$turucu alemi yapiyor" $eklinde ihbarlarda bulunmu$lar.
elma sekeriiii
istanbul emniyet müdürü çapkın; cem garipoglu’nun büyük bir ihtimalle yurt dı$ında oldugunu resmen söylemi$tir.
umarız adalet yerini hemen bulur.
independence
olay gunu yakalandigi ancak daha sonra buyuk bir ru$vet kar$iliginda saliverildigi gundemde bugunlerde. savcilar falan olayin pe$inde, gercekten oyle bir $ey olduysa cok yazik.
independence
cok ihtimal vermemekle birlikte yakalandigina dair kimi soylentiler bulunmakta. internet haber’in yazdigina gore ermenistan’da yakalanmi$ ve bu ak$am turkiye’ye getirilmi$.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=207050&interstitial=true
independence
ici$leri bakani tarafindan cem garipoglu’nun yakalandigi haberleri yalanlandi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12466107.asp?gid=229

ama cember daraliyormu$.

lan ne cembermi$ bu arkada$, 6 ay oldu halen daralmakta.
sahan91
başımızdakilerin geometri bilgisine hayranım. biri teğet kavramını alt üst eder, biri çemberi daralta daralta bitiremez. yakında ergenekonu da paralel kenarla ebelerine bağlayacaklar.

(bkz: e yuh artık ali sami)
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol